Abi oha ne oluyor burada bu kadar eski nasıl oldu da denk geldi böyle? kaç zamandır gelmiyordum bir uğrayayım dedim şok oldum
konu direk siyah beyaza bağlamış. Bide arka fonda konuya girerken tsm çalsa tam olacak. (Zeki Müren - Elbet Birgün buluşacağız)
quote:Orijinalden alıntı: PHI Nan nooluyor burda bütün dinozorlar toplanmışınız? Bensiz olmaz, damladım hemen. Bülent Ortaçgil Sensiz Olmaz
quote:Orijinalden alıntı: Ünal quote:Orijinalden alıntı: PHI Nan nooluyor burda bütün dinozorlar toplanmışınız? Bensiz olmaz, damladım hemen. Bülent Ortaçgil Sensiz Olmaz
quote:Orijinalden alıntı: PHI quote:Orijinalden alıntı: Shen Sana vuran bilgisayarın alnını karışlarım. Gözüme gözüme vuruyoooo... ____________________________________ quote:Orijinalden alıntı: ZiveR Hani Nerde? Anam!.. Kimler gelmiş?.. ____________________________________ quote:Orijinalden alıntı: eDDiè Ben seni bir yerden tanıyorum...
TÜM DOSTLARA MERHABA! YILLAR SU GİBİ AKIP GEÇTİ. ATIŞMALAR, KAVGALAR, ÇOCUKÇA HIRSLAR, TATLI TARTIŞMALAR... ne mutlu ki bana öyle tatlı anılar bırakmışız ki birlikte... DONANIMHABER markası ve çatısı altında, yıllar sonra bile konuşup tebessümde bulunuyoruz hep birlikte nice yıllar devirmeye... hep aklımda, hep birlikteyiz... yaşasın SHEN !