Şimdi Ara

islamda kölelik neden yasaklanmadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmt042

yapılamaz demedim. devlet olarak söz sahibi olabilirsen yaparsın. var mı öyle bir imkan
    İmkan var adamlar hilafet kurup islam devleti ilan etti. Sende kafir dediğin adamlar ile birlikte islam şeriatını yaşamak isteyen adamlara karşı savaşıyorsun YANACAKSINNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    İŞİD HA amerika daha doğrusu ingilizlerin tasmalı köpekleri
  • quote:

İŞİD HA amerika daha doğrusu ingilizlerin tasmalı köpekleri
    Rakkada 2.000 den fazla Türk öldü, Türkiye'den 10.000 den fazla insan gitti Türkiye'de Selefi yada Selefiliğe yakın 2.000.000 insan var ama ben sizin hayallerinize inanacağım öyle mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 5 Aralık 2018; 21:33:52 >
  • Bir inanç bir din olarak düşünme genel anlamda kurallar belirlenirken bir konuya neden yasak getirilir neden serbest bırakılır veya özendirilir ona göre değerlendirirsen cevabı bulursun
    ister inan ister inanma seni inandırmak gibi bir vazifem yok ki

insan mezara yalnız girecek hesabı yalnız verecek islama inanan için kuran da ortada hadis de ortada birilerinin yaptığını islam sanmadan önce kaynaktan öğrenecek ve ona göre yaşayacak insan
  • quote:

ister inan ister inanma seni inandırmak gibi bir vazifem yok ki

insan mezara yalnız girecek hesabı yalnız verecek islama inanan için kuran da ortada hadis de ortada birilerinin yaptığını islam sanmadan önce kaynaktan öğrenecek ve ona göre yaşayacak insan
    Selefi'lerin ellerinde kuran ve hadis kitapları var senin ellerinde sadece hocaların sözleri. Eğer islam hak din ise benden çok sen yanarsın demedi deme

yav hoca sözleri dediğin sözlerimi söylesene bana
    öyle kafadan atmadan şurada şunu dedin şu adamın lafı gibi net ifadelerle
    ben kuran diyorum insan kuranı okur anlar yaşar ondan hesabını verir diyorum daha nasıl kuran demem gerekiyor.
  • quote:

yav hoca sözleri dediğin sözlerimi söylesene bana
    öyle kafadan atmadan şurada şunu dedin şu adamın lafı gibi net ifadelerle
    ben kuran diyorum insan kuranı okur anlar yaşar ondan hesabını verir diyorum daha nasıl kuran demem gerekiyor.
    Bir ara açta mealini oku bakalım kuran ne anlatıyor

arkadaşım ilkokul öğrencisinin anlayacağı açıklıkta yazdım. az birazcık net olsan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.