Şimdi Ara

islami Sohbet ( islamisohbet10.com )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site adresi :http://www.islamisohbet10.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : İslami Sohbet Odası, Akaid, Fıkıh, Hadis, Kuran-ı Kerim Meali, Kandil Mesajları, Siyer ve Tefsir konularının bulunduğu bir site...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cszero -- 27 Temmuz 2009; 11:10:42 >

• Google reklamlarına dikkat et, çevremdeki dini kesim en çok bu tip bir sitede "karı, kız" reklamı görmekten şikayetçi.
  • girecektim giremedim sitede bir sorun var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbbbbbbbbbbbbburak -- 4 Ağustos 2009; 16:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Google reklamlarına dikkat et, çevremdeki dini kesim en çok bu tip bir sitede "karı, kız" reklamı görmekten şikayetçi.

Evet katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPRN

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Google reklamlarına dikkat et, çevremdeki dini kesim en çok bu tip bir sitede "karı, kız" reklamı görmekten şikayetçi.

Evet katılıyorum.

değerli kardeşlerim google reklamlarını kaldırdım şuan hiçbir reklam yok sitemde, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

bu arada şuan sitemize girişte herhangi bir sorun yaşanmamaktadır, sohbet bölümümüze bağlanmak için bilgisayarınızda java programının yüklü olması gerekmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.