Şimdi Ara

İşlemci alcam lütfen yardım edermisini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim. Pegatron IPXSB-H61 anakartım var değiştirmek istiyorum. Aklımda iki işlemci var. Intel Core i5 3470 diğeri Intel Core i7 3770 . Kararsız kaldım bunlardan hanigisini alsam Bu anakart için değer mi i7 ya da uyumlumudur. Bir de bunlara 400 W psu yeter mi. i7 2. el var. vatan bilgisayar çıkışlı 8 ay daha garantisi var. onu alsam güven olur mu. Ya da sizin bana bunlardan başka önerebileceğiniz bir şey var mı ? Lütffen bilgilendirin arkadaşlar yanlış bir şeyler yapmıyım. Şimdiden teşekkürler.

• Güncel? yok mu yardım edecek olan ya.
  • Ekran kartinin modeli ne ? Oyunlara i5 islemci yeterli tabi oyun oynucaksan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyun için istiyorum. Az biraz da programlar. Ekran kartım HD 6350. Öyle çokça oyun oynayan biri değilim. Daha sonra ekran kartını da anakartı da yükseltcem. onlara da uygun bir şey olursa iyi olur. Maksat bilgisayarımı biraz daha güncelleştirmek. öneriniz varsa alabilirim.
  • 3470 alıp artan para ile psu değişin 400w şimdilik yeter ama ileride ekran kartı upgrade i gerekecek. Eğer ben i7 alacam psu yu da ekran kartıyla birlikte değişirim diyorsanız 3770 alın uzun süre götürür. Şu an kullandığınız işlemci nedir?
  • Ya böyle çok büyük görüntü kalitesi takıntım yok. Pes 2015 total war rome 2 crysis 2,3 gibi oyunları rahatlıkla oynuyordum battlefield 3 çok kasıyordu. İşlemci darboğaz yapıyordu sadece. Evet ilerleyen zamanlar da ekran kartıyla psu yu da değiştirmem gerekiyor biliyorum. Beni şöyle 3 4 yıl götürecek olsun yeter. 3770 fazla gelir derseniz 3470 le arta kalanla da psu alabiliri. i7 3770k yı 650 liraya vercek. vatanbilg. çıkışlı 2015 Kasımına kadar da garantisi var daha. Sizce iyi mi bu fiyat ?
     İşlemci alcam lütfen yardım edermisini? İşlemci alcam lütfen yardım edermisini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inazami -- 18 Aralık 2014; 23:22:44 >

• I5 3470 al snra kartinida yukseltrsin

• tşk ederim. anakartla işlemciyi aynı anda değiştirmeye karar verdim. 1150 sokete geçicem. onun için işlemcide i5 4460 karar verdim. şimdide orta halli ucuz bi anakarta bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inazami

tşk ederim. anakartla işlemciyi aynı anda değiştirmeye karar verdim. 1150 sokete geçicem. onun için işlemcide i5 4460 karar verdim. şimdide orta halli ucuz bi anakarta bakıyorum.

Butce ne 1150 soket anakart icin

• şuan için 200 TL:) h81 ms-1 var ama nasıldır
  • ekran kartına da r7 265 e karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inazami -- 21 Aralık 2014; 22:46:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.