Şimdi Ara

islemci-anakart-ram tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R7 260x var işlemci çok kötü olduğu için dar bogaz oluyor bende anakart işlemci ve rami değiştirmeye karar verdim. Önerdiginiz parcalar gtx980 ve bunun gibi üst düzey ekran kartlarıyla uyumlu olsun ama lükse kaçmadan fiyat performans ürünlerini önerirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle güzel arkadaşım bütçe yazmalısın. Ne yapacaksın bu sistemle onu yazmalısın ( Oyun Render vs ) ki sana işe yarar cevaplar verelim.
  • Kullandığın kasa nedir ?
    PSU nedir ?

Bunları yazarsan sana daha iyi yardımcı oluruz.
  • Oyun amaçlı olcak belirli bir bütçe yok f/p ürünlerini önerirseniz sevinirim

• Ucuzu olursa iyi olur ama performans farkı çok olursa bütçe sıkıntı değil

• yannızkurt kullanıcısına yanıt
    GIGABYTE H81M-DS2 > 175 lira...(Yeni nesil işlemcileri desteklesin,4 ram slotu olsun,fazla sata 6gbs portu olsun,K serisi işlemci alırım overclock da yaparım isterseniz Msi Z97-G43 öneririm.Hepsiburada sitesinde 300 lira,İnventus'da 320 lira)
    i5 4460 > 550 lira (Forumda sıfır 450 liraya var.) (Yine bütçeye bağlı olarak 4460'dan %7 kadar daha hızlı 4590 alınabilir 625 liraya.)
    Corsair Vengance 2x4GB DDR3 1600CL9 > 230 lira (Sanalmarketim'den alabilirsiniz o fiyata.)

Fiyatlar yüksek geldiyse,forumda ikinci el FX8320+990 çipset iyi bir anakart ve 8GB ram de alabilirsiniz.Ortalama 600-650 civarı maliyeti olur onun da.) 4460 ikinci el hiç görmedim maalesef.Alanlar satmıyor. Ya da bana denk gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Nisan 2015; 3:30:13 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    İslemci i5 4460 tamam bunu kesin alıyorum, anakart 300 350 arası ayıra bilirim ileriye dönük olsun baska öneriniz varmı. bide 450 tl ye kim satıyo islemciyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8320 icin anakart !!!!
    12 yıl önce açıldı
    Ram - Anakart
    8 yıl önce açıldı
    Ryzen 7 7700 için anakart + ram tavsiye
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yannızkurt

İslemci i5 4460 tamam bunu kesin alıyorum, anakart 300 350 arası ayıra bilirim ileriye dönük olsun baska öneriniz varmı. bide 450 tl ye kim satıyo islemciyi

Buradan alabilirsiniz.Hüseyin Bey gayet iyi bir insan.Her türlü yardımı da yapıyor.Ben geçen ay aldım.Sorun yaşamadım.Yalnız Vatan bilgisayar kaşeli garanti belgesi olmasına rağmen faturasını vermiyor arkadaş.Fatura isterseniz adınıza fatura kesiyor ancak %25 kdv almak zorunda.Ben önemsemedim.Siz de önemsemezseniz buradan işlemciyi alabilirsiniz.440TL + kargosu 5TL = 445TL.

http://forum.donanimhaber.com/m_63676965/f_//tm.htm#63676965

Yani anakartı minimum dediğim anakartı alın.5. jenerasyon yeni nesil işlemciler destekleyecek o anakart çünkü.Daha çıkmadılar ama çıkınca belki yıllar sonra K serisi bir işlemci ve soğutucu alırsınız.Verirsiniz kutsalı... (voltajı) Ha bütçenizi ayarlayamazsanız da sorun değil.Dediğim H81 anakartı da alabilirsiniz.Performans olarak neredeyse hiç fark hissetmezsiniz. (%1-2 fark olursa olur belki de olmaz) Ama yarın upgrade edeyim dediğinizde anakartı da değiştirmek zorunda kalırsınız.

Ramleri de dediğim gibi Corsair Vengance alın.Sanalmarketimde en uygunu.DD3 1600 cl9 idealdir.240 liraya geliyor kargosuyla.Corsair özellikle ram konusunda diğer markalardan ayrı bir yerdedir.Zaten çoğu ram gibi ömür boyu garantili...

Anakartı da alırsanız İnventus'dan alın.Kargo ücreti yok.20 lira pahalı alırsınız ama adam gibi hizmet alırsınız.-Allah göstermesin- anakartta sorun çıktığında yardımlarını esirgemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Nisan 2015; 9:08:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

Orijinalden alıntı: yannızkurt

Buradan alabilirsiniz.Hüseyin Bey gayet iyi bir insan.Her türlü yardımı da yapıyor.Ben geçen ay aldım.Sorun yaşamadım.Yalnız Vatan bilgisayar kaşeli garanti belgesi olmasına rağmen faturasını vermiyor arkadaş.Fatura isterseniz adınıza fatura kesiyor ancak %25 kdv almak zorunda.Ben önemsemedim.Siz de önemsemezseniz buradan işlemciyi alabilirsiniz.440TL + kargosu 5TL = 445TL.

http://forum.donanimhaber.com/m_63676965/f_//tm.htm#63676965

Yani anakartı minimum dediğim anakartı alın.5. jenerasyon yeni nesil işlemciler destekleyecek o anakart çünkü.Daha çıkmadılar ama çıkınca belki yıllar sonra K serisi bir işlemci ve soğutucu alırsınız.Verirsiniz kutsalı... (voltajı) Ha bütçenizi ayarlayamazsanız da sorun değil.Dediğim H81 anakartı da alabilirsiniz.Performans olarak neredeyse hiç fark hissetmezsiniz. (%1-2 fark olursa olur belki de olmaz) Ama yarın upgrade edeyim dediğinizde anakartı da değiştirmek zorunda kalırsınız.

Ramleri de dediğim gibi Corsair Vengance alın.Sanalmarketimde en uygunu.DD3 1600 cl9 idealdir.240 liraya geliyor kargosuyla.Corsair özellikle ram konusunda diğer markalardan ayrı bir yerdedir.Zaten çoğu ram gibi ömür boyu garantili...

Anakartı da alırsanız İnventus'dan alın.Kargo ücreti yok.20 lira pahalı alırsınız ama adam gibi hizmet alırsınız.-Allah göstermesin- anakartta sorun çıktığında yardımlarını esirgemezler.

Önerileriniz için tesekkürler siparisleri verdim tesekkür ederim

Hayırlı olsun. Ne aldınız son olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Hayırlı olsun. Ne aldınız son olarak?

İslemciyi önerdigiz arkadasa mesaj atdım islemciyi ordan alıcam anakartı h81 isimi göreceğini düsünüp eksen bilgisayardan siparis verdim rami daha almadım ama sizin önerinizi alırım büyük ihtimal

Tekrar tekrar hayırlı olsun.Aynı işlemciyi kuzenime aldırdım.İşlemciye ek yük bindiren oyunlar dahil hepsini sorunsuz oynuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.