cpu soğutucusunu çıkar iyice temizle sonra ya soğutucuya yada işlemciye ince bir katman şeklinde macunu sür ve oturduğuna emin ol anakartın arkasından çıkar zaten anlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: venomxx18
cpu soğutucusunu çıkar iyice temizle sonra ya soğutucuya yada işlemciye ince bir katman şeklinde macunu sür ve oturduğuna emin ol anakartın arkasından çıkar zaten anlarsın
peki o zaman kasayı bir daha kontrol edeyim bir de macun alayım. olmazsa soğutucu
quote:
Orijinalden alıntı: batkent
quote:
Orijinalden alıntı: furko3455
quote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
Fanin tam oturup oturmadigini kontrol edin ve elinizde varsa pirinc tanesi kadar macun sürüp güzelce yayin (tabi eskisini temizledikten sonra) Bu kadar isinmasi normal degil ama aklima takilan islemci faninin 2000 rpm de kalmis olmasi, yani eger bu sicakliklar gercekse fanin cok daha hizli dönmesi gerekirdi
1. si: termal macun şu ana kadar hiç sürmedim. arkadaşlarımın pc lerinde de sürülü değil ama onlarda sorun yaratmıyor. 2. si: sorun illa fanda diye bir şey yok. büyük ihtimal işlemcide diye düşünüyorum. 3. sü: işlemciyi, fanı vs. kontrol ettim tozunu aldım.
kardeşim sen pcni bir bilgisayarcıya götür galiba bu işlerden anlmıyorsun anlayan biri bi baksın sana açıklar sorununu büyük ihtimalle soğutucuda bişi var tam yükte bile 80 derece asla görülmemesi gereken bir derece
şuan kasaya baktım da macun kupkuru olmuş şimdi bir tane aldım bilgisayarcıdan sürüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Çeteci
İslemciyi sifir mi aldiniz ikinci el mi buda bircok seyi aciklayabilir e tabi termal macun olmadan mr.muscle gelse sogutamaz cpu yu haberin olsun git al 1 tane akasa macun 5-10 lira zaten max en baba termal macun sur abi macun surmekle cpu eskimez ben sadece bu hafta 3 kez macun surdum :D arkadaslarina bakma cpu elinde kaldiktan sonra sur essegini nigdeye der arkadaslarin
saolun arkadaşlar! fanı temizledim, fanın bir ucu tam oturmamış onu oturttum, termal macun baya kurumuş bir termal macun aldım sürdüm ve işte aynı oyundan çıktıktan sonra ısı:
oyunu takılmadan çok rahat bir şekilde oynadım, pc reset atmıyor ve donmuyor!
hepinize çok teşekkür ederim
85 dereceden 24 dereceye baya fark etti ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme