Şimdi Ara

İşlemci fanı acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda kullandığım işlemcimin platoon PL-f150 kendinden vidalı ( çevirip taktığımız üzerinden monte edilebilen altı plastik olan vidalardan ) işlemci fanı kullanıyorum artık kullanamıyorum pervanesi kırık yenisini almak istedim ama aynısını bulamadım en yakın olarak platoon PL 9534 775 vidalı cpu fanı buldum bulunduğum ildeki tüm bilgisayarcıları gezdim kimse bi çözüm bulamadı ne kullanabilirim bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun telefondan bağlanıyorum pcye giremiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Platoon markası çok dandik bu markadan ne aldısam kırıldı vs. bence başka marka al ayrıca işlemcinin pin sayısını modelini yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir.
  • Pin sayısını falan bilemiyorum sadece elimde olan fotografları var bi araştırırım belki bulurum
     İşlemci fanı acil yardım lütfen İşlemci fanı acil yardım lütfen

• Buda işlemcim
     İşlemci fanı acil yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: aLi169

Pin sayısını falan bilemiyorum sadece elimde olan fotografları var bi araştırırım belki bulurum
     İşlemci fanı acil yardım lütfen İşlemci fanı acil yardım lütfen

İşlemcin lga 775 pin herhangi bilgisayarcıya giderek lga işlemci fanı istiyorum dersen sana direk verirler yeni bir fann

• Evet 775 pin olduğunu şu an öğrenmiş bulunmaktayım 775 pin uyumlu bütün işlemci fanları uyumlu olacakmı tavsiyeleriniz varmı Aceba ayrıca tşk ederim

• Tşk ederim yardımlarınız için telefondan giriyorum biraz geç görüyorum sağolun

• quote:

Evet 775 pin olduğunu şu an öğrenmiş bulunmaktayım 775 pin uyumlu bütün işlemci fanları uyumlu olacakmı tavsiyeleriniz varmı Aceba ayrıca tşk ederim

evet hocam 775 pinli bütün işlemci soğutucuları sisteminize uyar yanlız şuna dikkat edin eğer pahalı bir ürün alırsanız ebatlarına dikkat edin kasanızın yapısını bilemediğim için ram slotlarını kapatabilir..
  • quote:

Evet 775 pin olduğunu şu an öğrenmiş bulunmaktayım 775 pin uyumlu bütün işlemci fanları uyumlu olacakmı tavsiyeleriniz varmı Aceba ayrıca tşk ederim

Bütün 775 pin işlemci fanları birbiriyle uyumludur ve sıkıntı yaşatmamaktadır montaj yaparken ayaklarına dikkat et montajda kilit konumuna getir oturt ve üzerinden aşağı iyi bastık tık diye ses yapıp oturacaktır yalnız alt ayaklara dikkatli oturt tam yuvaya otursunlar

• Fanı takarken işlemciyle fanın arasına termal macun sürmeyi unutmayın.
  • Aldım arkadaşlar macunda aldım yardımlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.