Şimdi Ara

işlemci fanı üfleyip duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fan bozulmuştu götürdüm tamirciye arkadaş fanın ana gövdesini değiştirmediği kırılmış dönen yerleri oraları değiştirdiğini söyledi orjinalliği bozulmasın diye. Eve geldim fan üflüyor sonra duruyor 10 saniye gene üflüyor gene 10 saniye duruyor. Tekrar gittim adamın yanına bu sefer düzgünce çalışmaya başladı. Eve geldim kullanmaya başladım 5-10dk sonra gene aynı sorun oldu üfleyip duruyor adama oraya gittiğimde sormuştum bilmiyorum falan demişti niye olduğunu orijinal fanı içindeki değiştirsek sorun olabilir falan dicem demişti. Şimdi bu sorun neden olabilir? Yarın gene götürücem ama adam napıcak gene çalışırsa orda nolucak hiçbi fikrim yok bu olay neye göre oluyor neden oluyor bilgisi olan var mı?

Fanım bozulmadan önce böyle bir problem yoktu normal sürekli çalışırdı çok ısınırsa hızlanırdı şuan sadece üfleyip duruyor bide adamın yanında normal şekilde çalışmıştı. Fanspeed'den işlemci sıcaklığına bakıyorum 100C gösteriyor :(
    hp pavilion g6 2212st kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet8968 -- 19 Haziran 2017; 19:10:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.