Şimdi Ara

İşlemci gereksiz çalışıyor ve ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win8 kullanıyorum bilgisayarım daha yeni 1 ay oldu alalı ve görev yöneticisinden baktığımda işlemcinini %30unu wmi provider host diye bir şey kullanıyor. oyun açık olmamasına rağmen pc ısınıyor bazen ya da herhangi bir program açık olduğunda gereğinden fazla ısınıyor. Bu wmiprvider.exe yi silmeye çalıştığımda Trustedınstaller size izin verilmedi uyarısını alıyorum. Bir yardım edin dostlar makinenin ömrünün kısaldığını düşünüyorum

• Unlocker, IObit uninstaller, CCleaner gibi programlr ile kaldırmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scasociety

Win8 kullanıyorum bilgisayarım daha yeni 1 ay oldu alalı ve görev yöneticisinden baktığımda işlemcinini %30unu wmi provider host diye bir şey kullanıyor. oyun açık olmamasına rağmen pc ısınıyor bazen ya da herhangi bir program açık olduğunda gereğinden fazla ısınıyor. Bu wmiprvider.exe yi silmeye çalıştığımda Trustedınstaller size izin verilmedi uyarısını alıyorum. Bir yardım edin dostlar makinenin ömrünün kısaldığını düşünüyorum

Sistem dosyasını silmeye çalışıyorsunuz, TrustedInstaller önemli dosyaları ve kayıt anahtarlarını korur, yani silemezsiniz.

Superuser.com'da sorunun hpwa (hp wireless assistant)'tan kaynaklandığını söyleyenler var. Elinizdeki makina bir hp dizüstü bilgisayar ise sizin için de geçerli olabilir. İngilizce olarak şurada mevcut:

http://superuser.com/questions/240794/why-does-wmi-provider-host-wmiprvse-exe-keep-spiking-my-cpu

Not: Linkteki çok uzun yazıları özetlemek gerekirse HPWA'yı 4.0.10.0 sürümüne güncelleyerek çözmüşler olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _memet

quote:

Win8 kullanıyorum bilgisayarım daha yeni 1 ay oldu alalı ve görev yöneticisinden baktığımda işlemcinini %30unu wmi provider host diye bir şey kullanıyor. oyun açık olmamasına rağmen pc ısınıyor bazen ya da herhangi bir program açık olduğunda gereğinden fazla ısınıyor. Bu wmiprvider.exe yi silmeye çalıştığımda Trustedınstaller size izin verilmedi uyarısını alıyorum. Bir yardım edin dostlar makinenin ömrünün kısaldığını düşünüyorum

Sistem dosyasını silmeye çalışıyorsunuz, TrustedInstaller önemli dosyaları ve kayıt anahtarlarını korur, yani silemezsiniz.

Superuser.com'da sorunun hpwa (hp wireless assistant)'tan kaynaklandığını söyleyenler var. Elinizdeki makina bir hp dizüstü bilgisayar ise sizin için de geçerli olabilir. İngilizce olarak şurada mevcut:

http://superuser.com/questions/240794/why-does-wmi-provider-host-wmiprvse-exe-keep-spiking-my-cpu

Not: Linkteki çok uzun yazıları özetlemek gerekirse HPWA'yı 4.0.10.0 sürümüne güncelleyerek çözmüşler olayı.

Acer v3-551G var bende ve aynı bilgisayar kuzenimde var yani beraber almıştık onun bilgisayarında böyle bir uygulama çalışmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _memet

quote:

Acer v3-551G var bende ve aynı bilgisayar kuzenimde var yani beraber almıştık onun bilgisayarında böyle bir uygulama çalışmıyor

Unlocker programı indirdim sildim uygulamayı. Çok teşekkür ederim dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.