Şimdi Ara

İşlemci hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakında bilgisayar almayı düşünüyorum robotik programlama ve modelleme ile uğraşıyorum soru ise şu hangisini tercih etmeliyim i3 6100 mü yoksa fx x8 8300 mü şahsen ben fx 8300 e daha çok ısındım benchmarklarda daha iyi sonuç aldı ama ddr3 anakartlarla uyumlu olduğu için sadece önü kapalı yada ikisini boşverip zen mimarisini mi bekleyeyim çok güzel olcak dediler ama... bulldozer mimarisinide baya bir bekledik yani fx serisi sandığımız kadar iyi çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap yazacak yok mu

• Bekle krdş 1 ay kalmış şurda çıkmasına dinazor mimariyi alma bu sefer olacak çünkü Amd nin o kadar gerizekalı olmasına imkan yok hatalarından ders alıp bazı şeyleri doğru yapmaları gerekiyor çünkü gelecekleri söz konusu o yüzden Ryzen işlemciler güzel olacak bekle.
  • Biraz üslup lütfen .-.

• whitelotus59 kullanıcısına yanıt
    Bu arada inşallah ucuz olur hocam :D

• BEN AMD NİN iyi bir şey yapacağına inanmıyorum ama yanıla da bilirim sonuçta 1 yıldır zen serisi gelecek diyorlar ve yine mart da gelmiş olacak diyorlar bence bekle iyi çıkarsa alırsın veya fxler ucuzlar yenilik iyidir belki intel önünü kesmek için kampanya yapar belki dolar düşer beklemekte fayda var
  • bekle bencede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.