Şimdi Ara

İşlemci Isı Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben vatan bilgisayardan pc topladım. Bilgisayarın şuanda kendi kendine siyah ekranda kalıyor ve ne açılıyor ne kapanıyor.Götürdüm 2 kere servise ilkinde saçma bi şekilde kurulumu yanlış yapılmış dendi. 2. götürdüğümde herşey normal çalışıyo işlemci stok fan değiştir dediler. Şöyle ki , işlemciyi oynadığım en iyi oyunda bile 50 dereceyi geçmedi 47'de kaldı.

AMD FX 8150 kullanan var mı aranızda ısı dereceleriniz kaç ? Benim ısım çok mu fazla kapanmaya sebebiyet verecek bi ısınma değil sonuçta ki kapanmıyor öyle kalıyor. Vatan Bilgisayar ile davalık olucaz çünkü. Ayrıca arkadaşımın fanını kurdum bilgisayarım üzerinde 32 dereceye kadar çıkmasına rağmen aynı hata devam ediyor.

• Bios ekranından sonrası siyah ekran değil mi? Windows falan yok.
    Genelde işletim sisteminden dengesizlik olur donanımsal birsey değil. Fx8150 için de 50 biraz uçuk benim işlemci bile kötü olmasına rağmen 42yi geçmez
    Ramlerin slotlarini değiştir bir de formatı falan kendin yap başkasına yaptırma ne var ne yok biçimlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 2 Aralık 2012; 16:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgisayar açılıyor çalışıyor. Fakat öyle ansızın bi anda Siyah ekranda kalıyor. Önce ses gelmeye devam ediyor ardından 5-6 saniye sonra oda gidiyor. Sonra ne kapanıyor ne açılıyor. Power'e basıp kapatmak zorunda kalıyorsun. İşletim sistemi ile alakalı bi durum değil gibi duruyor. Çünkü bu bilgisayar üzerine 4 kere windows kurdum 1isi windows 8 . Ram slotlarını da değiştirdim sorun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.