Şimdi Ara

İşlemci ısınma + fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fx6300 işlemcimi m5a97 le r2.0 anakartla kullanıyorum. stock fan takılı üstünde. oyun oynarken ısınmadan ötürü fan çok sesli bir şekilde çalışıyordu ve sonunda da soğutma yetmeyip pc kapanıyordu. ben bu sorunu geçici olarak çözmek için speedfan yükleyip işlemci fanını sürekli yükte çalıştırmaya karar verdim ve ne olduysa ondan sonra olmaya başladı. speedfan cpu fanının max dönüş hızını 3800rpm olarak görüyor ama bu hız benim daha önceki normal çalışırken ki hızımı eşit. oyunlarda rahatlıkla 7000 rpmlere çıkıyordu fan ki sesten anlaşılıyordu. ne yapıp ettiysem düzeltemedim şuan fanm maximum 3800 rpmlerde çalışıyor ve herhangi bir ısınmada fan max. gözüktüğü için yetmeyip kapanıyor. ne yapacağımı bilemedim. sorun bios mu yüklediğim program mı yoksa başka bir şey mi anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 26 Haziran 2015; 23:46:57 >

• çıldırmak üzereyim işlemcinin fanı ne yaptıysam hızlanmıyor yapacağım hiç birşey yokmu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.