Şimdi Ara

İşlemci ısısı boşta 46-50 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılımında boşta 10 dk içinde 46 en fazla 50 derece oluyor. 2 hafta önce 35 derecelerde iken şimdi bu değerler’e çıkmış durumda. Ekran kartım ise boşta 36 derecelerinde seyrediyor. Cs 1.6 oynuyorum ve böylesine küçük çaplı bir oyunda 1-2 saat oynadıktan sonra bir anda ekran gidiyor. Siyah ekran oluyor ama kasa hala çalışmakta. Ctrl+Alt+Delete, Alt+F4 gibi komutlar etki etmiyor. Düzelmesini bekliyorum. Düzelmiyor. Monitörü kapatıp açınca ekran gri’ye dönüyor biraz daha bekliyorum 2 dk sonra tekrar siyaha dönüyor. Resetlemekten başka çaresi kalmıyor. Başka oyunlarda öyle olmuyor gerçi en son pubg lite oynamıştım geçen hafta oynuyorum. Ultra ayarlarda oynuyorum zaten ve cs 1.6’dan katlarca kez zorlayabilecek bir oyun olduğu ortada. Ve o oyunda hiç böyle sorunla karşılaşmadım, bu durum olduğundan beri 1 haftadır cs 1.6 oynuyorum şuan onu da kestim termal macun yenileyene kadar. Bir de bir kart oyununda yapmıştı aynısını oyun donduğu için reset atmak gerekiyordu aynı şekilde. İşlemci sıcaklığı yüksek dereceleri bulduğu için mi böyle yapıyor diye Arctic mx-4 termal macun siparişi verdim. Kasa’nın fanlarını daha yeni temizlemiştim hava sirkülasyonu iyi durumda.
    Bilgisayar özellikleri ;
    Asus B450M-K
    Sappshire Rx 560 4gb
    İntel i3 7100 3.90GHz
    Frisby FOEM 500w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alph4 -- 1 Temmuz 2020; 9:51:48 >

• Amd adrenalin edition 20.1.4 yükledikten sonra bu olaylar gelişti önceki 18.1.1 yüklemek gerekiyor o zaman. Bu sürümden dolayı oyunlarda siyah ekran sorununu alan bir çok kullanıcı var ve yeni sürümü silip düşük sürümü yükleyince sorunları çözülmüş. Termal macunu da yenilemiş olayım. Kendi sorunumu kendim çözüyorum resmen 😅 boşuna yazdım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alph4 -- 1 Temmuz 2020; 10:5:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.