Bildirim
işlemci konusunda yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemci biosta otomatik ayarlama yapmış oc yapma anakartını yakarsın eski haline getir auto yap hız neyse o artırısıan işlemcin anakrtını da götürebilir -
hmm biosa yeni program yüklesem düzelirmi acaba?
ocyi anakartta çift bios var ona güvenerek yapmıştım + ısılar felan kontrol ediyodum şimdi hepsini auto yaptım ama bi türlü eski haline geri dönmedi -
biostaki oc ayarları normal gözüküyo ama win8de görev yöneticisinde o şekilde kaldı ve performans gerçekten düştü -
işler iyice karışmış bir bilgisayarcıya götür baksın zamanla iş sıkıntıya girer -
yakınımda bilgisayarcılar ne yazıkki benden fazla birşey bilmiyorlar ve son olarak götürdüğüm bilgisayarcı bana kazık atmaya çalıştı bu yüzden götürmek istemiyorum .d
bana bi çıkar yol lazım beni dibe götürücek biri değil .d -
hacı biosu sıfırla daha kurcalama herşey eski haline dönecek işlemci hızı -
inş çok fazla cpu ihtiyacım oluyo o yüzden overclock yapalım dedik yüzümüze gözümüze bulaştırdık .d
eyw cvplar için bu arada :=) -
onu denedim olmadı işte + çokda abartmadım yani ve işlemci ısısını gözlem altında tutuyodum.
ve en son güncelleme yaptığmda işlemci 1.66 oldu :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X