Şimdi Ara

İslemci o.c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ikinci el bolumunde islemci satanlarin ozellikle k ve x serisi satanlarin aciklamalarinda *hiz asirtma yapilmamistir* notuna ne kadar guvenmeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Arkadaslar ikinci el bolumunde islemci satanlarin ozellikle k ve x serisi satanlarin aciklamalarinda *hiz asirtma yapilmamistir* notuna ne kadar guvenmeliyiz?

tamami ile şansına derim eğer satanlar var ise ilkin forumda tüm yorum ve konularını gez derim eğer overclok yada oc gibi konularda ufakta olsa yorum bilgi paylaşmış yada yazmış ise kesin oc yapmıştır :D hani ben alacağım zaman kafamda şüphe varsa o kişiyi takip ediyorum zaten k ve x serisi işlemcisi olan biri illa oc yapmıştır
  • Yapmamış olabilir tabi ama bu durum Ferrari alıp ben 100 km geçmedim demeye benziyor adama o zaman niye k serisi aldın k demek çarpan kilidi açık iyi ve rahat overclock olur demek insan en azından meraktan yapar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Yapmamış olabilir tabi ama bu durum Ferrari alıp ben 100 km geçmedim demeye benziyor adama o zaman niye k serisi aldın k demek çarpan kilidi açık iyi ve rahat overclock olur demek insan en azından meraktan yapar .

En azından deniyorlardır. Tamam ilana yazarsın o.c yapmadım. Ama şu nedir? "O.C yapmadım zaten yapmayı bilimiyorum" ben hiç inanmıyorum bu kişilere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.