Şimdi Ara

İşlemci önerisi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bence bu saatten sonra fx 6300 alınmaz..fiyatı da 330 tl den aşağı değil.ortalama 340 civarı...dediğim onun yerine ondan daha iyi olan fx 8300 alınmaz mı? 400 tl ye var internette..birde yanına soğutucu.eski işlemciyi de satınca çok ucuza geliyor ...oyunlarda veya programlarda zaten mevcut sistemde bir sıkıntı yok.ancak uzun vadede sistem gitsin diye ilk önce işlemci alıyoruz..
  • ismet6161 kullanıcısına yanıt
    Walla 400 tlye FX8320 varsa alınır tabi ben pek bakmadım fiyatlara
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    dolardaki kur artışından dolayı artık amd işlemciler iyice zamlandı.hem 8320 ile 8300 arasında çok bir performans olacağını sanmam.ikiside yakın sonuç verir iyi bir kartıyla....anakart desteklese al fx 8350 ama 95 tdp li fx leri destekliyor işte.
  • Ben Fx8350 kullanıyorum 8300 alsanda azcık oc ile 8350 ye çok yakın performans alırsın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.anakartın üst revizyonluları 125 wat tdp li fx leri destekliyor.bizdeki revizyon 1.0 olduğundan sadece 95 wattlık fx leri destekliyor...fx 8320e ve fx 8370e ye baktım onlar 95 watt ama alınmazlar bence.çünkü dolardaki kurdan dolayı çok pahalılar bende fx 6300 ile fx 8300 arasında kaldım...ve baktığımızda şuanda fx 6300 e 340 tl verilmez onun yerine fx 8300 alnıp iyi bir soğutucu ile oc leyip iyi bir performans alınabilir diye düşündüm.aslında şu windows 10 çıkmasaydı uygun bir i5 işlemci ve anakart ile işi çözecektim.anakart değişince windows 10 lisansı gideceği için girmedim bu maceraya...büyük ihtimal fx 8300 alıcağım daha sonrada ekran kartı(r7 370 olabilir mesela 4gb lik)
  • ismet6161 kullanıcısına yanıt
    Dediklerine tamamen katılıyorum ama dediğin gibi iyi ama cidden iyi bir soğutucu almalısın ben 2 kere soğutucu değiştirdim yoksa fx ler fena
  • arkadaşlar tam 395 tl ye fx 8300 siparişi verecekken bir kaç gün bekleyelim dedik ve dolar 2,90 tl olunca en ucuz fx 8300 430 tl ye çıktı..fx 6300 malum 360-370 tl arası oldu..işlemci almaktan şimdi vazgeçtik.şuanda ki dolar kuruyla artık amd işlemci alınmaz bunu kabul etmek lazım.zen mimarisi çıkana yada doların 2,5 tl nin altına inmesine kadar bekleyeceğiz.bu bekleme esnasında iyi bir soğutucu ile x4 955 i 3,7 veya 3,8 ghz ye oc edip paşalar gibi kullanacağız.Zaten stok halde bile hala bana mısın demiyor oyunlarda ve uygulamalarda...Kısaca şu günlerde dolar kuru nedeniyle işlemci özellikle amd işlemci alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.