Şimdi Ara

İşlemci seçimi (P4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz eskiye döndüreceğim sizi ama, sunucumla alakalı bir kaç upgrade yapmak istiyorum. Resimleri ekledim. Bu model anakart için, maksimum kullanabileceğim ve piyasada bulabileceğim işlemci ne olur? Benim aklımda P4 3.2 veya 3.0 var. Siz ne düşünürsünüz? Ek olarak, bu anakart 800mhz işlemci desteklermi?

Saygılar.

İşlemci seçimi (P4)

İşlemci seçimi (P4)

• sucu hız demek bu sunucu bu hızla artık kağnı gibi. en iyisi yeni bir sitem toplaman ama illa bu sistem dersen işlemcini 2,4 ten 3,0 bulabilirsen 3,2 yapabilirsin. remler 400mhzliktir. rem miktarını artırabilirsin 2 gb yada daha fazlada olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn2802 -- 4 Ekim 2009; 19:18:05 >
  • Anakartın 478pin en iyi alabilcegin işlemci 478pin 3800mhz dir onuda artık bulman imkansız ve işlemci p4 oldugu için senin 2.4ghz işlemcin ile 3.8ghz p4 işlemci arasında ki performans farkını hissedemezsin bile en iyi alabilcegim rem 400mhz ddr1 olur kısacası bu sisteme yatırım yaparsan ölü bir yatırım olucak, forumdan arkadaşlar f/p bakımından iyi 250-300 milyona mobo amd işlemci ve remli amd sistem onerirler sana. Hemde bu sistemin kat kat daha performanslı bir sisteme sahio olucaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Ekim 2009; 19:28:18 >
  • Anakartının desteklediği bütün işlemcilerin listesi ==>http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-8ipe1000mk.html

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8ipe1000mk.html

Bellek Çift Kanal DDR 400/333/266MHz
    4 ram slotu , max. 4GB

• Bilgiler için teşekkür ederim. Bu sunucuyu kullandığım yer kendi evim. 32mbit vdsl bağlantım var. Grafik işi yapıyorum ve bu yüzden apple kullanıyorum. macbookpro. Bu cihazlarıda öle açık bırak git yapamıyorum malesef. o yüzden eski kasamı topladım, remote connection açtım. heryerden bağlanabiliyorum. sadece download için kullanıyorum acıkcası. Hani ben olurunu sordum ama sizden aldığım mesejlardan sonra, sadece ram'i 2gb yaparım. 2.4 işlemci ile yola devam ederim. gitiği yere kadar.

ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart seçimi
    11 ay önce açıldı
    Anakart seçimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.