Bildirim
İşlemci Sıvısı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu yardım edecek biri? -
arkadaşım ne saçmalıyosun diş macunu filan o işlemci sıvısı değil termal macun
http://www.mavibilgisayar.com/ud/2300 -
quote:
Orjinalden alıntı: RazzoR
işte termla macun yerine diş macunu sıksam olmaz mı? Bazı arkadaşlar dış macunu sıktık 6 derece düitü işlemci sıvısı diolar:S bende şaşırdım kararsız kaldım :S
kardesim bole bisi olur mu hic seni kazıklamıslaradı ustunde termal macun ole bisi olsaydı dis macunu kullanılırr dı herkez
sen git al bi termal macun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 20 Nisan 2008; 18:19:03 > -
quote:
işte termla macun yerine diş macunu sıksam olmaz mı? Bazı arkadaşlar dış macunu sıktık 6 derece düitü işlemci sıvısı diolar:S bende şaşırdım kararsız kaldım :S
öyle saçmalıkmı olur fazla ısından akışganlaşır işlemcinin kenarlarından taşar cpu yu yakar o arkadaşlar daha termal macunun ne olduğunu öğrensinler sonra tavsiye versinler -
Bir dene çok merak ettim.
Yaz ama buraya sonucu. -
quote:
Orjinalden alıntı: sdurust
Bir dene çok merak ettim.
Yaz ama buraya sonucu.
deneyenler var bir kaç dakikalığına işlemciyi soğuk tutuyor ancak ısındıkça balçık kıvamına gelip akıyor -
Vay be süpermiş. Kim bulduysa helal olsun valla. Ben töbe cesaret edemezdim işlemcimin üstüne diş macunu sürmeye. -
quote:
yanığın üzerine sürülen envai çeşit saf karışım şeklindeki aldığım formüllerden sonra işlemcinin üstüne sürülenler de artıyo
bence termal macun al
yakında salça, zeytinyağlı yumurta gibi karışımları teklif edenler olmadan şu işin aslını millete öğretmek lazım
-
içindeki su buharlaşana kadar diş macunu işe yarar.ama kuruduktan sonra ki -bu da 1 gün içinde olur- ısı iletimi iptal olur ve işlemcin aşırı ısınır. -
konu amacı dışında ilerlediği için kilitlenmiştir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X