Şimdi Ara

işlemci soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    thermalright ak 120 iyimidir yada bu soğutucu markasının. hangi modelini önerirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• emrecan_55 E kullanıcısına yanıt
    Eskiden olsa boyle bir sey demezdim ama artik Moore kanununun sonunq gelmia olmamizdan mutevellit islemcilrr giderek daha sicak olduğu için 360mm kapali devre sıvı sogutucu almani tavsiye ediyorum, sonraki islemcini de sogutabilsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    şuan ayırabilecegim bütçe 1200 tl civarı sıvı sogutma bende isterim tabi ama yani reender gibi işlerle uğraşmıyorum sadece oyun

Kardeş mevzu o değil. 1200 liralik sogutucu 7600unu sogutur. Gelecekte cikacak işlemciler giderek daha cok isi uretiyor olacagindan sana olu yatirim yapma diyorum. Montaj braketleri olduğu surece sogutucular psular gibi belki 10 sene bile kullanilabilecek.seyler tabii kapali devre sıvı aogutucunun doldurma portu olması lazim, deep cool markasinda guzel seyler var bunun icin.
    Dedigin markanin o fiyatta satilan bir modelinden 50 tane monte ettim arkadasimin internet cafesindeki 5600lere. Sasirtici derecede kaliteli o markanin mallari. Butcen o kadarsa en iyi performansi sana o marka verecektir.

Edit: monte rttiklerim ak120 rgblermis, guvenle alabilirsin. Sogutucular iyi, tabii dusuk TDP icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 25 Eylül 2024; 16:0:52 >
    biliyorum tabi ama şuanlık idare etsin yeter ileeride zaten sıvı sogutcu düşünüyorum

hoca. detaylı baktım thermalright sıvı sogutucu öneriniz varmıdır peki kapalı devre

Thermalright sıvı sogutucu varsa bile kalitesini bilmiyorum. Gamepower vs. olmadigi surece bütün sıvı aogutucular asagi yukari aynı zaten. Deepcool lt720 kullaniyorum ben, doldurma portu var, o yuzden ondan tavsiye edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart + İşlemci + Ram
    2 yıl önce açıldı
    işlemci
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sıvı olmak zorunda degil bu arada pek guzel kile tipi buyuk sogutucular da var ama bilmeyen kullanici yaniliyor. Yoksa hava sogutucu her zaman daha iyidir.

hava soğutucu ne tavsiye edersiniz

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt
    Hangi islemci icin?

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt
    Thermalright peerless assassin 120
    Deepcool assassin iv

Sıvı doldurmak icin girisi bulunan deepcool lt720 gibi bir 360mm CLC de alabilirsin kasan el veriyorsa. Noctuada da cok iyi secenekler var, daha pahali ama yeni soket ciktikca adamlara mail.atiyorsun sana montaj kiti yolluyorlar, omur boyu hem de. Ama D15 yukaridaki sogutuculardan cok daha buyuk olmasina ragmen daha sicak.
    Bu noktada ben doldurma portlu CLC alirdim. Geçen sene aldim mesela TDPler artmaya devam edecek 360mm CLC hareketli parcalarina ragmen daha uzun omurlu olacaktir diye. O islemciyi AMDnin bir x3dsiyle degistir bir sonraki upgradeinde.

Az once frost commander siparişi verdim hocam değerleri noctua ile yarışıyor. Pearls assassin alacaktım ama o bir tık daha iyi soğutuyormus hafif gürültü olacak gibi. Merak ediyorum sonucunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 11 Ekim 2024; 8:22:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.