Şimdi Ara

İşlemci Soğutucu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Benim işlemci (Daha Almadım Soğutucuyla Beraber Alayım Diyorum) amd phenom 2 x4 965 Buna Göre makul Bir Soğutucu Arıyorum Pc Günde 5 Saat Acık Kalıcak Günde 2-3 Saat Oyun Oynanacaktır Diğer Saatlerde Nette Takılacak Film Vs şeyler İzlenecektir Pahalı Bir Sey İstemiyorum 25 Den Baslayıp 45 Tl Kadar Verebilirim Ama Durupta 45 Tl Vermek İstemiyorum Ne Kadar uygun olursa Benim İcin O kadar İyidir Pcyle O Kadar Cok Ağır Oyunları uzun Süre oynamıcam Yani

Önerilerinizi Vatandan Yapmanızı İstiyorum %25 İnidirim + Advantage %8 İndirimle Almayı Düsünüyorum
    Hee Söyle Olursa Baska Sitelerde İndirim Varsa O Parcayı Hemen Alabilirim Simdiden Yardımlarınız İcin Teskkür Ediyorum

• Ben vatandan xigmatek gaia aldım %20 indirimle 67 liraya gelmişti.İyi soğutuyor.Orda 50 liralık modellerde vardı.Ama ordaki eleman bana 12 cm fanlı olanlardan al dedi daha iyi iş görür dedi.senin bütçeye göre 9cm fanlı olanlardan alabilirsin.Benim aldığım ürün senin %33 indirimle 55 lira gibi bir fiyata geliyor.İstersen bi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faxcon94

Ben vatandan xigmatek gaia aldım %20 indirimle 67 liraya gelmişti.İyi soğutuyor.Orda 50 liralık modellerde vardı.Ama ordaki eleman bana 12 cm fanlı olanlardan al dedi daha iyi iş görür dedi.senin bütçeye göre 9cm fanlı olanlardan alabilirsin.Benim aldığım ürün senin %33 indirimle 55 lira gibi bir fiyata geliyor.İstersen bi düşün.

Valla İyiymiş Almısken Uzun Vadelii Bir şey Alayım Daha Mantıklı Benim işlemci modeline uyuyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruby07 -- 24 Temmuz 2012; 14:26:53 >
  • Uyması lazım.İşlemci am3 değilmi?Kutunun üstünde am3 yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiye
    12 yıl önce açıldı
    Hangi İşlemci Soğutucu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.