Şimdi Ara

İslemci sogutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sorumun sebebi, bu 2 sogutucu arasindaki farkları gösteren bi video ya veya bi makaleye denk gelemedim.
    Sizce 12cm x2 sogutucumu

Yoksa 9cm x3 sogutucumu daha iyi soğutur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfeck482 -- 28 Nisan 2020; 23:49:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• perfeck482 kullanıcısına yanıt
    Fikirlerinizi yazıp yardımcı olabilirsiniz 🙏🏻

• Saçma sapan bir ürün 100 lira daha fazla verin en azından daha bilinen düzgün bir ürün alın derim

Bu olsun diye demiyorum ama örnek
    www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-windpower-1264-intel-amd-1x120mm-at120-rainbow-pwm-fan-islemci-sogutucu.html

• Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Freezer X124 Intel / Ryzen Uyumlu İşlemci Soğutucu 12cm Kırmızı LED'li, Intel LGA 775/115X/1366/2011/2066, AMD AM2/AM3/AM4/FM1/FM2, 4pin PWM Fanlı, 5x Isı Borusu, Direkt Kontak (DKCCX124R) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-freezer-x124-12cm-mavi-led-li-intel-lga-775-115x-1366-2011-2066-amd-am2-am3-am4-fm1-fm2-4pin-pwm-fanli-5x-isi-borusu-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx124b.html

buradan yorumları okuyabilirsin.teknobiyotik sitesinde kırmızısı da var istersen.fiyatlar uçmuş ve bir şey kalmamış.daha geçen ucuz bunu al dediğim aerocool cylon 4 379 lira olmuş ve yok her yerde ben 238'den göstermiştim.

www.hepsiburada.com
    Aerocool Cylon4 ARGB 12 cm Fan İşlemci Soğutucu (AE CC Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aerocool-cylon4-argb-12-cm-fan-islemci-sogutucu-ae-cc-cyln4-p-HBV00000OG7NL

• donda kullanıcısına yanıt
    Alıp kullanan herhangi bir vataşdaş olmadiği için böyle düşünüyosunuz hiçbir yerde videosu konusu yok. Alıp test etselerde bizde bilsek m.

• Tek fanın benim işlemcime yetmeyeceğini düşünüyorum çünkü
    İslemci : amd athlon x4 860k
    Gpu : Rx570 +nitro 4gb 256bit 8+6 pci-e
    Yani darboğaz yapacağı için iyi soğutan bir soğutucu taraftariyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8320 icin anakart !!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfeck482

Alıp kullanan herhangi bir vataşdaş olmadiği için böyle düşünüyosunuz hiçbir yerde videosu konusu yok. Alıp test etselerde bizde bilsek m.
    İşte ben de o yüzden almayın diyorum, boşuna denek olmayın
  • donda kullanıcısına yanıt
    Alıp test edicem eğerki istediğim performansı vermezse 20 lira uyguna satarım. Çünkü ürünü çok beğend en azından alıcak arkadaslar için videosunu çekip atarım👌🏻

• quote:

Alıp test edicem eğerki istediğim performansı vermezse 20 lira uyguna satarım. Çünkü ürünü çok beğend en azından alıcak arkadaslar için videosunu çekip atarım👌🏻
    O zaman bize hayırlı olsun demek düşer :)
  • quote:

Aşağıya 12cmlik modelin incelemesini bırakıyorum. Kendim kullanıyorum ve tavsiye ederim. Snowman 12cm Cpu Cooler diye aratırsanız youtubeda incelemeleri görebilirsiniz.

quote:

Herkes sıcaklığa takılmış gidiyor. Arkadaşlar bugün Aliexpresste 20dolara satılan 12cmlik Snowman Soğutucu Ryzen 3900xi bile testlerde 70 derecelerde tutabiliyor. Aşağıdaki Snowmanin türk etiketi basılmış hali. Hobi veya deneme dışında bir soğutucuya çılgın paralar vermek büyük hata bence.

Oyunlarda 42-45 derece arası çalışan bir soğutucudan başka ne beklenebilir hem de 20dolara. Kısacası Ryzenler aslında sıcak çalışmıyor overclock özürlü orası doğru :)

T6 6 BAKIR BORULU ÇİFT FAN MAVİ LEDLİ GÜÇLÜ CPU İŞLEMCİ FANI​ 229,50 TL yerine 179,90 TL
    urun.n11.com
    T6 6 Bakır Borulu Çift Fan Mavi Ledli Güçlü Cpu İşlemci Fanı​ - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/t6-6-bakir-borulu-cift-fan-mavi-ledli-guclu-cpu-islemci-fani-P236212591

Ses takıntım için aldığım bu çift fanlı soğutucunun fanlarını söküp 1 adet 12cm fan taktım. 1500devirlik bu fanı Maksimum 800devire ayarladım ve sonuçlar. (Masaüstünde 500devire ayarlı 35 derece tık ses yok)

Ryzen 2600 4ghz ile

Stok soğutucu 2500 devir Aida64 80derece
    Stok soğutucu 2500 devir CpuZ Stres 68derece
    Stok soğutucu 2500 devir Ac Odyssey 60-65derece

Snowman 12cm tek fan 800devir Aida64 55-60derece
    Snowman 12cm tek fan 800devir CpuZ Stres 50derece
    Snowman 12cm tek fan 800devir Ac Odyssey 42derece

İki fan takıp yine sessiz bir şekilde çalıştırırsanız 2 3 derece daha düşmekte değerler. Kendi üstünde gelen mavi ışıklı fanlarda 1000devir civarında nispeten motor sesi mevcut vınlama gibi. Ses takıntım olduğu için elimdeki Xigmatek fanı taktım 1500 devirde bile ses yok diyebilirim mavi fanlara göre.

Kasanın dağınıklığına bakmayın toplanmamış hali bu :)

• X4 860K stock fanı yetersiz mi kalıyor?
  • huso kullanıcısına yanıt
    Hocam bu stock fanın kendine bile hayri yok , ki rx570 +nitro varken hicbir ise yaramayacak.

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin tesekkur ederim. Dun aksam siparisini verdim 2-3 gune elimde olur diye tahmin etmekle birlikte birlikte bisey sormak istiyorum. Siparis ettigim psunun resmini birakiyorum sizce nasil. Kalitelimi ? Uzun ömürlü olurmu ?

• quote:

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Dun aksam siparisini verdim 2-3 gune elimde olur diye tahmin etmekle birlikte birlikte bisey sormak istiyorum. Siparis ettigim psunun resmini birakiyorum sizce nasil. Kalitelimi ? Uzun ömürlü olurmu ?

Bu marka psudan uzak durun diyorlar hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Risk aldık bakalım 2 mayista gelir heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.