Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere işlemci soğutucusu ve 14 veya 12 cmlik kasa fanı tavsiyesi lazım... Ben aklımda alacağım parçaları oluşturdum aklımda oluşan parçaları yazmayacağım çünkü bazı kişiler bilip bilmeden ooo çok güzel onları al falan yazıyorlar bu yüzden belirtmiyorum... 80 lira bütçem var 20 tl ile çok büyük bir performans artışı olacak ise bütçemi 80'den 100 liraya genişletebilirim...
Sistemim;
Anakart Msi 760gm-p23 (FX) İşlemci Amd x3 450 3.2 Ghz Ram Corsair Value 4GB DDR3-1333MHz CL9 1.5V Ekran kartı PALIT GeForce GTX550Ti Kasa Aerocool vs-3 Güç kaynağı High power 500watt Ekran Samsung Syncmaster 740n UPS Power Pack 450watt HDD - 1 Western Digital 250 Gb Sata HDD - 2 Western Digital 160 Gb Sata
Arkadaşlar kasamın ön tarafının güzel gözükmesini istiyorum bu yüzden ön panele fan tavsiyesi yaparken ledli yaparsanız güzel olur.... Şimdiden çok teşekkürler...
Kasanın ön tarafına da 14cm'lik fan uygun olursa, Aerocool Shark fanlar var Teknobiyotik'te kırmızı ve mavi ledli onalra bakarsın, eğer 12cm'lik yuva ise Akasa'nın da ledli fanları var kullanmıştım gayette sessizdiler.
teyze oğlu buda benim kasam aynı kasayı kullanıoruz sizce nasıl olmuş bende editledim teyze oğlumla beraber ama yan kapağı kesmeye kıyamıyorum .. plexi yapmam lazım ama ful pilexi düşünücem buda benim makina: