Şimdi Ara

işlemci soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki yazıları vesaire okudum ama herkes farklı bir şey söylemiş kafam almadı. konuyla pek ilgim olmadığı için anlayamadım. İşlemcim amd x4 945'e uyumlu bir işlemci fanı almak istiyorum. Overclock falan yapmayacağım. Oyunlarda acayip ses çıkartıyor stok fan. Kısacası sessizlik için stok fandan kurtulmak istiyorum. Vatandan alacağım hafta sonu indirimiyle. bütçe olarak bir rakam veremiyorum zaten fiyatları ortalama 100 lira gibi gözüküyor o civarda bir şey olacaktır bütçem. tabi ucuz olursa sevinirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 11 Nisan 2013; 17:49:29 >

• Vatana gittim geldim. uzun araştırmalarım sonucunda 2 şık arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım ? fiyat ve performans açısından aynı gözüküyorlar.

Ayrıca şöyle bir şey okudum fan ömürlerini yazmışlar T4'de 40.000 saat diyordu contac30'da ise 30.000 saat diyordu.

THERMALTAKE CONTAC30
    15-33,2 DB
    75TL

Coolmaster hyper T4
    15,1-31,6 DB
    78TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 11 Nisan 2013; 17:48:07 >
  • hızaşırtma yapmayacaksan en ucuzlarına bak. forumlarda sesli mi sessiz mi diye de araştır .ses biraz da senin elinde. anakarttan her türlü ayarı yaparsın ama sıcaklıkları kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    işlemci
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.