Şimdi Ara

İşlemci Soğutucusu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar İntel Core 2 Duo E8400 İşlemcim için soğutucu arıyorum.Vatan indirimi hesaplanarak bütçe 70 tl max.Stok fanı ile boşta 40 derece fakat COD MW3 oynarken mesela 100 dereceye çıkıyor mecburen kapatıyorum.Soket yapısı olarak 1155 ve 938 soket uyumuda olursa sevinirim tavsiyeleriniz bekliyorum..

• gaia alın diğer türlü iki farklı yerden alınca kargo paralarıyla birlikte 90 lirayı çok rahat geçer
  • zaten bugun alacagım heralde lısteme gaıa yı yazmıstım sızlerden de tavsıyeler ıstedım :) gaıa nın dırek yuzey temaslı olması devasa bır sogutucusu olması ve 12 cm fanı cok cazıp gelıyor. Yanına yıne xıgmatek 12 cm extreme sılent fan alacagım. Yanlız bunun montajında oteki fan gibi ısıyı çekecek sekılde yapmalıyım degıl mı. 2 fanlı gaıa ıle e8400 um ısınmayı unutur sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacksony -- 25 Mayıs 2012; 7:51:20 >
  • arkadaşlar tavsiyelerınız ıcın sagolun bugun xıgmatek gaıa aldım bırde ekstra fan alıp cıf fan yaptım ılk gun ızlenımlerım cok ıyı :) call of duty mw 3 u 47 derecede tam yukte oynamak cok keyıflı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.