Şimdi Ara

İşlemci sorunu (i7 6700k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 6700K işlemcim mevcut 1 hafta öncesine kdr bir sıkıntım yoktu. Gayet süper sessiz herşey çalışıyordu.

Uzatmadan yazayım ; işlemcim pc boşta iken devamlı %70-%90 arasında çalşıyor. Görev yöneicisini açtığımda,CPU kullanımı 80 90 gtörünüyor ama anında 1 -2 ye düşüyor eğer ki görev yöneticisni açık bırakırsam sorun yok herşey olması gerektiği gibi ama kapattığımda görev yöneticisini yine işlemci boşta çoşuyor.Büyük ihtimal virüs ama ne olduğunu bi türlü bulamadım. Adını sanını bilen var mı bu illetin ,format atmadan çözebilirmiyim bu sıkıntıyı ?

• windows orjinalmi orjinal deilse arka planda crack ugulaması sanal sunucu olusturup sürekli key kontrolu yapar, onun dısında orjinal bir windows kullanıyorsanız hangi işlemin cpu ya yüklendiğini görebilirsiniz görev yöneticisinden.bunun dısında aklıma gelen eger ssd deilde hdd ye kuruluysa windows agır calısır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

windows orjinalmi orjinal deilse arka planda crack ugulaması sanal sunucu olusturup sürekli key kontrolu yapar, onun dısında orjinal bir windows kullanıyorsanız hangi işlemin cpu ya yüklendiğini görebilirsiniz görev yöneticisinden.bunun dısında aklıma gelen eger ssd deilde hdd ye kuruluysa windows agır calısır

Saydıklarınızdan hiçbiri değil, Corsair NETRON GTX 240 GB SSD im var. win 10 orjinal. ve görev yöneticinde de görünmüyor işlemciyi kulanan her ne ise :/ Everesti açıyorum cpu kullanımı 55-65 arasında sonrasında görev yöneticisni açtığım anda 1 e düşüyor. ve görev yöneticisini kapatana kadar extra bişey açmazsam 1-2 arasında takılıyor işlemci kullanımı. Görev yöneticisini kapattığım anda Cpu kullanımı yine 60 alara çıkıyor. Mecbur şu an görev yöneticisi açık takılıyorum pc başında :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 26 Mart 2018; 2:42:2 >

• Senin farketmediğin bir uygulama yada virüs var sitemde. Arka planda çalışıyor sürekli. En kolay yolu tertemiz format malesef. Yoksa sorunu buluncaya kadar saçların ağarır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavrama

Senin farketmediğin bir uygulama yada virüs var sitemde. Arka planda çalışıyor sürekli. En kolay yolu tertemiz format malesef. Yoksa sorunu buluncaya kadar saçların ağarır :)

onu yapıcam son çare ama, ne olduğunu öğrenmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

quote:

Orijinalden alıntı: kavrama

Senin farketmediğin bir uygulama yada virüs var sitemde. Arka planda çalışıyor sürekli. En kolay yolu tertemiz format malesef. Yoksa sorunu buluncaya kadar saçların ağarır :)

onu yapıcam son çare ama, ne olduğunu öğrenmem lazım.

Haklısın. Arıza bulunmazsa eğer formattan sonra kuracağın programlardan biriyse eğer yine aynı sorun. Format atıp programlarını tek tek kurup ve her kurulumdan sonra sorunu gözlemle bence.
    Birde unutmadan msconfig e girip açılşta başlayan servislerden ''Arka plan akıllı aktarım hizmeti'' işleminin işaretini kaldırıp yeniden başlat ve deneme yap. Bu illet yüzünden çok uğraşmıştım. Bu işlem sen her hangi bir işlem yaparken güncelleme yapmak vs gibi işlerle uğraşır hem cpu hemde hdd yi yorar. Ama sen masa üstüne yada görev yöneticisini açtığın anda beklemeye başlar. Bir kaç kez bunu gözlemledim. Deneyip sonucu yazarmısın buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavrama -- 26 Mart 2018; 4:48:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.