Şimdi Ara

İşlemci tavsiyeniz? (acil!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya zaten temmuz sonunu bekliycem. o zamanki fiyatlarda pek bi fiyat farkı olmaz bence.şu ram olayını hala anlamadım.5400 UL noluo? extreme noluo? bi açıklarsanız...
  • Corsair 5400UL ram modelı yanı ust bı model oldugu ıcın extreme dedık pahalı kendılerı accık
  • bu ram nie model adıyla geçioki? nie kaç mb olduğu ve kasç mhz olduğu falan sölenmio? diğerlerinden ne farkı var???
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1224 bide burdaki ramin gecikme değeri noluo? cas latency:cl2 / 2.5 yazıo başkada bi deer göremedim. o bütün gecikme değerlerini yazarmısınız bunun???
  • bılen bılıyor o yuzden model adı yanı 5400ul demek yeterlı oluyor cas latency zaten gecıkme suresı cl2 ıste lınktekının
  • iide hani 3-4 rakam falan vardı.öbürleri nerde x-y-z-t şeklinde yazıodunuz ya...dier rakamlar ne??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 6 Temmuz 2006; 20:53:50 >
  • onlar yazmıyorkı lınkte arastır accık bulursun google dan fln
  • haydaaa kimse bilmiomu? en ünlü markalardan biri ve en çok kuullanılan ram türü 512x2 dual. ama kimse bilmio he....
  • CONREO
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlasi

CONREO

ne demeye çalıştın acaba burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlasi

CONREO

cok acıklayıcı olmus gercekten CONROE nun ıcınde gızlı bır mod war heralde
  • Ben de Epox 9NPAJ ile 3500+ Venice tavsiye edeceğim. Gerçekten uzun süredir piyasada, çok satmış ve başarılı ürünler. Hem de elinde DDR400 ram'ler varsa kullana da bilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.