Bildirim
Islemci Ve Anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Ayni islevi Gorecektir diye tahmin ediyorum hemde 140mm Fan alirsam ek Yapabiliyorum Bu sogutucuya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar tekrar söylüyorum Zalmanın o işlemci soğutucusu bir çok giriş seviye sıvı soğutucuyu ters döndürür:) -
z3 e o soğutucu sığmaz sıvı soğutmaya yada zalman z11 yada z12 ye yönelebilirsin -
4790k fazla ısınan bir işlemcidir.4790k alınacak ise 300tl gözden çıkarılmalı ve kaliteli bir sıvı soğutma tercih edilmeli. zalmanın o soğutucu ile 8320 veya 8350ye oc yapılabilir ama 4790k ile malasef olmaz -
Biliyorum hocam, arkadaşın diğer konusunda da belirttim 4790k oyun için fazla bir işlemci diye; 4690k yeterlidir ve artarda. // Şuan kullandığım water 3.0 beni çok memnun etti 270 lira civarına bir fiyatı olmasına rağmen insanı üzmüyor.. 4790k da onu öneririm ben. Ses konusunda da %85den sonra sesli çalıştığını belirteyim yine:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Graves or Feed
Biliyorum hocam, arkadaşın diğer konusunda da belirttim 4790k oyun için fazla bir işlemci diye; 4690k yeterlidir ve artarda. // Şuan kullandığım water 3.0 beni çok memnun etti 270 lira civarına bir fiyatı olmasına rağmen insanı üzmüyor.. 4790k da onu öneririm ben. Ses konusunda da %85den sonra sesli çalıştığını belirteyim yine:)
o dediğin sıvı soğutma thermaltake.çok güzel üründür o. zaten 4790k ya soğutma olarak o paralar verilecek yoksa oc yapmak çok zor.hatta default hızında kullanrken bile ısı değerleri yükte yüksek.sıvı soğutmalar zaten sesli yapacak bişey yok -
quote:
Biliyorum hocam, arkadaşın diğer konusunda da belirttim 4790k oyun için fazla bir işlemci diye; 4690k yeterlidir ve artarda. // Şuan kullandığım water 3.0 beni çok memnun etti 270 lira civarına bir fiyatı olmasına rağmen insanı üzmüyor.. 4790k da onu öneririm ben. Ses konusunda da %85den sonra sesli çalıştığını belirteyim yine:)
4690K Yapip Daha Buyuk Bir Kasa mi Alayim ?
Benim önerdiğim sistemi pm attım size. -
-
9590'ı önermem tükettiği güç aşırı fazla. i5 li sistem derim. 8350 ve sabertooth daha güzel ikili olurlar. -
quote:
9590'ı önermem tükettiği güç aşırı fazla. i5 li sistem derim. 8350 ve sabertooth daha güzel ikili olurlar.
Cogu kisi 220W Diye Abartmayin En Fazla Ayda 3-4 TL Fazla odersiniz demis yaniliyorlar mi sence ?
quote:
Orijinalden alıntı: yarbay1668
quote:
Benim önerdiğim sistemi pm attım size.
Sizce I5 Mi Daha Guclu Bu sistem Mi Daha Guclu
http://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU
-
Yukarıdaki* video yeterince açıklayıcı olmuş. O bütçede amd sistem toplamayı ben önermem en azından.:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 8 Eylül 2014; 2:23:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
quote:
Orijinalden alıntı: yarbay1668
quote:
Benim önerdiğim sistemi pm attım size.
Sizce I5 Mi Daha Guclu Bu sistem Mi Daha Guclu
http://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU
Bilgilendirme Icin Tesekkur ederim Intel'in daha iyi oldugunu kanitladiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Hocam para senin ama öyle güzel altyapılı sisteme o kasa,psu yakışmıyor -
510 tl kasaya veriyorsunuz psu bronz bile değil. Zigmatek talon alın hem güzeş bir kasanız hemde 750w 80+ silver hemde Modüler bir PSu nuz olsun...
4690k alıcaksanızda 212x gibi bir sogutucu alın yeterli okadar ucmaya gerek yok acıkcası.
290 alıyorsunuz onu karşılayabilecek seviyede bir monitörüüz de oldugunu umuyorum acıkcası...
Yani şurda şu konuda herkes herşeye takılmış da biri hangi monitörle kullanacaksın dememiş ...
Benzer içerikler
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- dled nedir
- exen smart güvenilir mi
- rx 7600 alınır mı
- hotfix nedir
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- rtx 50
- kirin 9010
- snapdragon 8 elite antutu
- rx 8800 xt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X