Şimdi Ara

Islemci Ve Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Ben hem Islemciyi Hem Anakarti Hemde Sogutucunun Sigip Sigmayacagini Sormak istiyorum Yardimlariniz Icin simdiden Tesekkurler
     Islemci Ve Anakart Islemci Ve Anakart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yarbay1668

Merhabalar Ben hem Islemciyi Hem Anakarti Hemde Sogutucunun Sigip Sigmayacagini Sormak istiyorum Yardimlariniz Icin simdiden Tesekkurler

sigar ama bence sivi sogutma alin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni islevi Gorecektir diye tahmin ediyorum hemde 140mm Fan alirsam ek Yapabiliyorum Bu sogutucuya

• gamerant G kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar söylüyorum Zalmanın o işlemci soğutucusu bir çok giriş seviye sıvı soğutucuyu ters döndürür:)
  • z3 e o soğutucu sığmaz sıvı soğutmaya yada zalman z11 yada z12 ye yönelebilirsin
  • 4790k fazla ısınan bir işlemcidir.4790k alınacak ise 300tl gözden çıkarılmalı ve kaliteli bir sıvı soğutma tercih edilmeli. zalmanın o soğutucu ile 8320 veya 8350ye oc yapılabilir ama 4790k ile malasef olmaz
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam, arkadaşın diğer konusunda da belirttim 4790k oyun için fazla bir işlemci diye; 4690k yeterlidir ve artarda. // Şuan kullandığım water 3.0 beni çok memnun etti 270 lira civarına bir fiyatı olmasına rağmen insanı üzmüyor.. 4790k da onu öneririm ben. Ses konusunda da %85den sonra sesli çalıştığını belirteyim yine:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8320 icin anakart !!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Biliyorum hocam, arkadaşın diğer konusunda da belirttim 4790k oyun için fazla bir işlemci diye; 4690k yeterlidir ve artarda. // Şuan kullandığım water 3.0 beni çok memnun etti 270 lira civarına bir fiyatı olmasına rağmen insanı üzmüyor.. 4790k da onu öneririm ben. Ses konusunda da %85den sonra sesli çalıştığını belirteyim yine:)

o dediğin sıvı soğutma thermaltake.çok güzel üründür o. zaten 4790k ya soğutma olarak o paralar verilecek yoksa oc yapmak çok zor.hatta default hızında kullanrken bile ısı değerleri yükte yüksek.sıvı soğutmalar zaten sesli yapacak bişey yok
  • quote:

4690K Yapip Daha Buyuk Bir Kasa mi Alayim ?

• yarbay1668 Y kullanıcısına yanıt
    Benim önerdiğim sistemi pm attım size.
  • quote:

Sizce I5 Mi Daha Guclu Bu sistem Mi Daha Guclu

9590'ı önermem tükettiği güç aşırı fazla. i5 li sistem derim. 8350 ve sabertooth daha güzel ikili olurlar.
  • quote:

9590'ı önermem tükettiği güç aşırı fazla. i5 li sistem derim. 8350 ve sabertooth daha güzel ikili olurlar.

Cogu kisi 220W Diye Abartmayin En Fazla Ayda 3-4 TL Fazla odersiniz demis yaniliyorlar mi sence ?

• quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU

Yukarıdaki* video yeterince açıklayıcı olmuş. O bütçede amd sistem toplamayı ben önermem en azından.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 8 Eylül 2014; 2:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU

Bilgilendirme Icin Tesekkur ederim Intel'in daha iyi oldugunu kanitladiniz

• Sistemin Son Hali

• quote:

Sistemin Son Hali

hocam oc ile sınırları zorlamayacaksan o soğutma fazla.

• Hocam para senin ama öyle güzel altyapılı sisteme o kasa,psu yakışmıyor
    510 tl kasaya veriyorsunuz psu bronz bile değil. Zigmatek talon alın hem güzeş bir kasanız hemde 750w 80+ silver hemde Modüler bir PSu nuz olsun...

4690k alıcaksanızda 212x gibi bir sogutucu alın yeterli okadar ucmaya gerek yok acıkcası.

290 alıyorsunuz onu karşılayabilecek seviyede bir monitörüüz de oldugunu umuyorum acıkcası...

Yani şurda şu konuda herkes herşeye takılmış da biri hangi monitörle kullanacaksın dememiş ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.