Şimdi Ara

işlemci yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar core 2 quad Q6600 işlemcim var..2.4 ghz olan hızı 2 senedr 3 ghz de stok fanla kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı yoktu..2 hafta önce pc'de kasılmalar fln çoğalınca işlemci sıcaklığını kontrol ettiğimde boşta 65C olduğunu gördüm..daha sonra yeni termal macun aldım(samuray sl-6300 diye bişey) o da bişey değiştirmedi..en sonunda yeni bi soğutucu aldım. OCZ vendetta 2.. en kötü 10-15 derece farkedeceğini düşündüm fakat yine hiçbir fark yok..pc sürekli kasılıyor..sıcaklık boşta 60 yük altında 75e cıkıyor..ne yapmalıyım soğutma için??not: işlemci 2.4 ghz ye çektiğimde de farkeden çok bişey yok...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sıcaklıklar eskiden kaç dereceydi?
  • işte onu bende hatırlamıyorum çünkü hiçbir sorun yoktu o yüzden aklımda kalmamış..bu değerler normal mi? kasılmaların nedeni başka bişey mi acaba onu bende bilmiyorum ama yinede değerler çok yüksek bence
  • valla bence normal ama, vırud falan olmasın, hdd nızın doluluk oranı nasıl, bırde ne zamandır format atmıorsunuz?
  • windowsun yüklü olduğu hdd 500gblik 300ü boş ama onun dışında yeni bir hdd aldım 1tb onun 900 u dolu..1 yıldır format yemedi en son çare onu yapacağım artık.. avastla virus taraması da yaptım bişey çıkmadı
  • Bnce elinizi bloğa dokndurp sıcaklıklara bkn eliniz yanıomu yksa ynls mı ölçüo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyronewade3 -- 20 Ağustos 2011; 2:06:58 >
  • 2 ayrı programdan bakıyorum değerlere sanmıyorum yanlış olduğunu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıldır format yemedimi, tamam sorun ortada :D
  • soğutucu yerine oturmamış olabilir, ısı değerleri normal değil kontrol edin.
  • sogutucu tam oturdu onda sorun yok ama zaten dosyaları aktarıyorum şimdi..formata hazırlık..umarım düzelir bişeyler..teşekkürler yardımlarınız için
  • arka planda çalışan bir virüs olabilir. sisteminizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.