Şimdi Ara

İşlemcim, anakartım ve Güç kaynağım O.C ye uygun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Foxconn H55MXV 1156 soket Anakart

İntel i5 650 3.2 Ghz İşlemci

4Gb Corsair XMS3 Ddr3 1333Mhz + 2Gb Hi-Level Ddr3 1333mhz 6Gb Ram

Powercolor 6850 1Gb GDDR5 Ekran Kartı

Güç kaynağı imzadaki gibi

Not olarak: Anakartı değiştirmeyi düşünüyorum, PCI girişi x8 miş ayrıca O.C desteklemiyor. MSI P55-GD65 yeterlimidir sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavlevi -- 23 Aralık 2011; 21:41:52 >

• İşlemci darboğazı söz konusu değil. İşlemcinizi 2. el alacağınız orta-üst seviye bir anakartla 4.2ghz civarı kullanmak işten bile değildir.
  • işlemcide çarpan kilidi var sanıyodum
  • Ayrıca H55 çipsetlerde O.c yapılır mı ?
  • işlemcinin darboğaz yaptığı kanısına nasıl vardınız?

o işlemciyle 6850 darboğaz yapmaz,ama sıkıntınız varsa belirtirseniz yardımcı olmaya calısırız
  • bi arkadaşım darboğaz yapabilir demişti öğreniyim dedim. sıkıntım şu, işlemciye o.c yapmak istiyorum fakat anakartımın destekleyip desteklemediğinden emin değilim, H55 çipsetli anakartım FSP sega 500w güç kaynağı yeterlimidir ayrıca
  • yok darbogaz falan degerlerinde okadar kötü degil e k üst seviyeye cıkardıgında sorunun kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu sistem için yeterli mi?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilginiz için teşekkür ederim
  • H67'ler de ki gibi bir durum olmaması lazım h55 anakartlarda. Sizin anakartınızda overclock yapilabilir mi kesin söyleyemem araştırmadan bu yüzden sizin araştırmanız lazım bu konuyu. En azından bios'a girip bir göz gezdirin ya da google'a ''H55 overclocking'' gibi tabirler yazıp sonuçları inceleyin
  • ilginiz için teşekkürler, PCI girişinin x8 olması gibi bi sıkıntısıda var oyun performansını nekadar ölçüde etkiler
  • x8 olması performansı %1-5 arası etkiliyor.
  • x16 dan farkı sadece okadar mı ?
  • Kesinlikle sadece o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.