Şimdi Ara

işlemcim aşırı soğuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla dostum be ben 6 yıllık bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum ve işlemciyi bu kadar soğutucak bi sistem çıkmadığını hatırlıyorum
  • bendede asus kasa var pc suan itibari ile 17 saattir açık ve cpu ısı 32 derece..
  • anakartta asus bu arada
  • benim kasada asus.demekki kasada bişeyler var
  • msi ların çoğu zaman sıcaklığı yanlış ölçme problemleri var.bilhassa bu neo2 ve neo4 de had safhada.yeni bioslarda çözmüş gözüküyorlar.zaten o\c siz venice lerde idle da 26-27 load da 30-31 derecfe normal.ayrıcalıklı bir durum yok yani.
  • bana normal geldi o/c lu haliyele 36 nın üzerinde pek seyrettiğini görmedim
  • ya benim anlamadıgım 2-3 arkadasında işlemci ısısı 33 falan anakartlarıda asusla abit niye yani illa msi yanlışmı ölçmesi lazım.yok yani onlarınkide yanlış ölçüyosa piyasann yarısı dogru yarısı yanlış olmuş ozaman .eee bu şekilde belkide sizinki fazla ölçüyor olabilir.aha arkadasınkide epox.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celchuk -- 31 Aralık 2005 20:54:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

bana normal geldi o/c lu haliyele 36 nın üzerinde pek seyrettiğini görmedim

doğal
  • 2500+ oc li 3200+ 28 derece yazın bile 40-45 lerde bence fazla takma ısı + sağlıksız güç kaynağı her zaman donanım lara zarar verir.

kullandığın ve test prg larını kontrol et ayrıca.
  • ya kasada air duck var zannediyorum bu sebebten ayrıca hem anakartın cdsinden çıkan programla ölçtüm hemde everest ile aynı.demekki normalmiş bu ısı
  • bana aspirex-cruiseri değiştireceksiniz haaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.