Şimdi Ara

İşlemcim boşken bile çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarım hiçbir işlem yapmıyorken bile işlemcim % 60 larda çalışıyor. Fanı söküp işlemcinin üzerine macun sürdüm. Düzeldiydi. Ertesi gün yine aynı sorun başladı. Bu nedenle de bilgisayarım kağnı arabası gibi çalışıyor. Hiçbir şey yapamıyorum doğru düzgün. İşlemcinin sıcaklığında problem yok. 50 derece civarı. Anakart sıcaklığı da 40 larda. İşlemci fanı 2870 rpm civarı dönüyor. Overclock da yapmadım hiç. Ne önerirsiniz?
    Teşekkür ederim.

• Format çek,sonra olur olmaz çalışan program yükleme birdaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cluber00

Format çek,sonra olur olmaz çalışan program yükleme birdaha.

+

Düzgün bir antivirüs+firewall yükle.Kaspersky internet securty gibi.
  • Resimdeki gibi Görev yöneticisini açıp Kırmızı işretli yerleri üstten başlayarak sıra ile tıklayıp ekran görüntüsünü alın burada paylaşın ve yardımcı olmaya çalışalım.
    kolay gelsin...
  • Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum. 1 yıl kadar bilgisayarı kullanmamıştım. Yeni hdd aldım. Formatı çekmem bile yaklaşık 3 saat sürdü. Yani 3 saatte anca bilgisayarı kurabildim. Şuan da da hiçbir program yüklemedim. Bilgisayar boşken bile durum bu yani.

• Virüs bulaşmış Services.exe die bi dosya yok esasen :) service war Fake yani gogle girip Task manager yazıp ilk çıkan programı indir Free kullanılabilir sürümdür zaten kurup çalıştır onu dikkatli bir şekilde(başka herhangi bir dosyayı kaldırma sistemin açılmamasına sebeb olabilir ) Services.exe dosyasını bulup sağ tıkla kaldır ve karantinaya taşı seçeneğini tıkla sorun düzelicektir ve virüs programı ile full tarama yaptır kolay gelsin.
  • System grubu altında çalışıyor. services.exe dosyanız temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XIII

Virüs bulaşmış Services.exe die bi dosya yok esasen :) service war Fake yani gogle girip Task manager yazıp ilk çıkan programı indir Free kullanılabilir sürümdür zaten kurup çalıştır onu dikkatli bir şekilde(başka herhangi bir dosyayı kaldırma sistemin açılmamasına sebeb olabilir ) Services.exe dosyasını bulup sağ tıkla kaldır ve karantinaya taşı seçeneğini tıkla sorun düzelicektir ve virüs programı ile full tarama yaptır kolay gelsin.

yok arkadaşım karıştırıyorsun virüslü olan service.exe ve servises.exe. services.exe system grubunda çalışıyor.sistem hizmetlerini başlatan programdır.
  • wlcomm.exe normaldir.

windows live diğer hizmetler de açıksa belleğin anasını ağlatıyor. msn 8.5 falan yüklemeyi dene windows live kaldır.

bu arada firefox da çok yüklenmiş. opera veya chrome kullanmayı dene birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 11 Kasım 2009; 9:08:18 >
  • Format attım bilgisayara. Format atmak bile çok uzun sürüyor. 2 saatte anca kuruluyor bilgisayar. Bu sefer işlemci düzgün çalışıyor ama bilgisayar yine çok yavaş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritunal

Format attım bilgisayara. Format atmak bile çok uzun sürüyor. 2 saatte anca kuruluyor bilgisayar. Bu sefer işlemci düzgün çalışıyor ama bilgisayar yine çok yavaş :(

virüs anakarta sıçramış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.