Şimdi Ara

İşlemcim düşük mü geliyor acaba ? Çok önemli bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce arkadaşımdan 400tl ye Asus x55a aldım. 2gb ram - Intel Celeron 1.7ghz - 1gb ekran kartı - 300gb hdd.

Sorum şu : Bilgisayarı almadan önce arkadaşımda kullanıyordum canavar gibiydi hiç kasma yapmazdı. Ama ben aldım format attım 2 kere deli gibi kasıyor kırmamak için kendimi zor tutuyorum.

Oyunlarda kasmıyor mesela Hunting - Flat out2 - Mafia II - kurdum kasmadan oynayabiliyorum ama Herhangi bir internet tarayıcısına girersem gireyim donuyor ve bir kaç sekme açınca kendinden geçiyor tarayıcı kastıpğı yetmiyormuş gibi bilgisayarda donuyor tarayıcı yanıt vermiyor mouse takıla takıla gidiyor masaüstüne geçemiyorum.

Sorun ne olabilir ? Arkadaşımdayken laptop sorunsuz bir şekilde Full HD film izlerdik monitöre bağlayıp ama şimdi youtube ye girince bilgisayar kendinden geçiyor lütfen yardım ?

İşlemci kullanımı şuan : %70 - Ram : 0.99 kullanıyor arkadaşlar lütfen yardım

• tlha_x3 T kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisini açın.İşlemciyi %70 kullanan uygulama neymiş buraya yazın.
  • Hepsi burada
  • Avira, kaspersky gibi sağlam bir antivirüsle full tarama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avira sürekli virüs uyarısı veriyor ama bir türlü silemedi.
  • Isılar asıl işlemci sıcaklığı?
  • nerden bakıyoruZ sıcaklığına ? biosum eski galiba
  • bakabilirsiniz işlemci sıcaklığım bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.