Şimdi Ara

İşlemcimi sizce yükseltmeli miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İmzamda işlemcimin frekansı, voltajı ve işlemci soğutucum yazıyor. Sıcaklık olarak da oyunlarda 70 derece civarında kalıyor maksimum. +3/-3 derece oynama payıyla. Bu derecelerde soğutucu %45-55 hızlarında çalışıyor.
  • Cooler Master Hyper 212 ile 4.6 yapmak mantıklı olur mu ? Bir de 70 derece biraz sakıncalı değil mi yüksek gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

kullanımı hangi program ile takip ediyorsunuz? bence işlemci değiştirmeniz çok gereksiz şu aralar su çok bulanık, hadi ben değiştirdim 8350den hiç memnun değildim de sizin değiştirmenize bence hiç gerek yok

Doğru söylüyorsunuz

İşlemci kullanımını direk görev yöneticisinden bakıyorum. Gpu kullanımına ise Evga'nın uygulamasından anlık olarak takip ediyorum.
  • CYRUX kullanıcısına yanıt
    Islemcinin ne kadar voltaj isteyeceğine bağlı. Oladabilir olmayadabilir. 70 dereceyi genelde gecmemesi uzun bir ömür için gereğinden de iyidir. Aslında 80 derecenin altinda kalmasi fazlasiyla yeterlidir. Ama islemciye asiri yuk bindiren islemler yapsam 4.4 e kadar inmem gerekebilirdi. Cunku o sekilde 90 dereceyi de aşar. Oyun oynamaktan baska islemciye yuk bindiren birsey yapmadigimdan 4.6 da kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Islemcinin ne kadar voltaj isteyeceğine bağlı. Oladabilir olmayadabilir. 70 dereceyi genelde gecmemesi uzun bir ömür için gereğinden de iyidir. Aslında 80 derecenin altinda kalmasi fazlasiyla yeterlidir. Ama islemciye asiri yuk bindiren islemler yapsam 4.4 e kadar inmem gerekebilirdi. Cunku o sekilde 90 dereceyi de aşar. Oyun oynamaktan baska islemciye yuk bindiren birsey yapmadigimdan 4.6 da kullaniyorum.

Beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yakın zaman da 4.5 deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.