arkadaşlar laptopum arıza yapmıştı. Servise götürdüm. İşlemcinin yandığını, gömülü işlemci olduğunu, komple anakartın değişmesi gerektiği ve ücretinin 2400 tl olduğunu söylediler. asus x550vx marka laptop. anakartı değiştirmeden işlmeciyi değiştirmenin veya işlmeciyi onarmanın bir yolu var mı? Önerebileceğiniz güvenilir bir firma var mı?
Sadece işlemcide problem varsa bga rework Makinesi olan servislerde çok daha ucuza probleminizi çözebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: TheArchaeologist
Sadece işlemcide problem varsa bga rework Makinesi olan servislerde çok daha ucuza probleminizi çözebilirsiniz.
Söylenen bu şekilde. İşlemcide sıkıntı olduğunu söylediler. Sağolasın bilgi için. Tahmini ne kadar masrafı olur? Bu işlemi yapan ankara da güvenilir bir firma var mı?
Merhabalar sadece bga cihazı ile çözülen bir durum değildir kurtarılması kolay olmayan bir işlemdir bazen reballing yapılmış işlemci takarak daha uygun fiyatlara çözüme kavuşturduğumuz bir işlemdir
Merhabalar sadece bga cihazı ile çözülen bir durum değildir kurtarılması kolay olmayan bir işlemdir bazen reballing yapılmış işlemci takarak daha uygun fiyatlara çözüme kavuşturduğumuz bir işlemdir
Telefonlarınızı aradaım, mesaj attım ama karşılık alamadım. Bu çipsete reballing işleminin yapılamadığı söyleniyor.
valla reis ucuz yollu bir şeyler bakmaya çalış sen laptoplar tamir edilince pek dikiş tutmayan aletler işlemci tamirine hiç girme zaten eğer düşeş bi aynı anakartı bulursan direk yapış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme