Şimdi Ara

işlemciyi modlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar laptop işlemcisini modlayabilirmiyiz ekran kartlarına mod atılarak kalıcı overclock yapılabiliyor işlemcide yapılabilirmi bunu öğrenecektim
    işlemci intel core i7 3630qm
    ram 16gb
    win 10
    nvdia 660m

• Merhaba.
    Bahsettiğiniz işlem yapılır ancak bu, son kullanıcı olarak sizin yapabileceğiniz bir işlem değil, gerekli cihazlar ile birlikte bilgi ve birikim isteyen çok teknik bir konudur.
    Sözün özü, işlemciniz günümüz için 2.4Ghz başlangıç hızı ve 3.4Ghz turbo hızı ile beraber gayet yeterli bir işlemcidir.
    Bir sorun mu var, neden böyle bir şey istiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Merhaba.
    Bahsettiğiniz işlem yapılır ancak bu, son kullanıcı olarak sizin yapabileceğiniz bir işlem değil, gerekli cihazlar ile birlikte bilgi ve birikim isteyen çok teknik bir konudur.
    Sözün özü, işlemciniz günümüz için 2.4Ghz başlangıç hızı ve 3.4Ghz turbo hızı ile beraber gayet yeterli bir işlemcidir.
    Bir sorun mu var, neden böyle bir şey istiyorsunuz ?

hocam amacım fan hızını bu yöntemle ayarlamak içindi laptop fanı ilk zamanlarda hızlı çalışıyordu şimdi yavaş çalışıyor ve oyunlarda fps çok düşüyor fanz kontrol programlarını denedim onlarda fanı görmedi soğutucu kullanmak istemiyorum zaten ilk başlarda kendi fanı fazlasıyla yetiyordu
  • odnmez O kullanıcısına yanıt
    Demekki fan bakim zamani gelmiş teknik servise gidip fani temizletip yaglatin tekrar eski hizina ulaşır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Demekki fan bakim zamani gelmiş teknik servise gidip fani temizletip yaglatin tekrar eski hizina ulaşır

yok hocam biraz teknikerliğim var herzaman temizlerim ama sıkıntı devam ediyor
  • Fanin %100 performansli calistigindan eminseniz kartda donanimsal sorun vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Fanin %100 performansli calistigindan eminseniz kartda donanimsal sorun vardir

kartta bir sıkıntı yok hocam fanı değiştirdim yine aynı sıkıntı devam ediyor
  • konu up yok mu bu konu hakkında bilgi sahibi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.