Şimdi Ara

İşletim Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben vatandan bir bilgisayar topladım. İşletim sistemi konusunda bir sorum var bir tek nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazdım. Yanlış yere yazdıysam özür dilerim.

http://www.vatanbilgisayar.com/windows-8-pro-32-bit-_-64-bit-turkce-yukseltme.html

bu ürün tam olarak ne yapıyor? Windows 7 yi windows 8 mi yapıyor? Yoksa ben yeni bilgisayarıma sıfırdan bunu yükleyebilir miyim? Eğer yükleyemezsem şu anda kullandığım windows 7 yi yeni toplayacağım bilgisayara nasıl yükleyebilirim (CD siz gelmişti kasada sadece bi tane key var)

Çok teşekkür ederim şimdiden

• Bildiğimiz kutulu,orjinal Windows 8 DVD'si.Kurulumu yaparken Özel yerine Yükselt'i seçerseniz dosyalarınız silinmeden Windows 8'e geçersiniz.
  • WlSDOM kullanıcısına yanıt
    peki ben yeni sistemi topladıktan sonra işletim sistemi yüklerken direk bu cd yi mi kullanacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenguen

peki ben yeni sistemi topladıktan sonra işletim sistemi yüklerken direk bu cd yi mi kullanacağım?

İşletim sistemine para vermenize gerek yok bu forumda zaten çoğu kişi korsan Windows kullanıyor
    Ancak isterseniz bunu kullanabilirsiniz param var diyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WlSDOM

quote:

İşletim sistemine para vermenize gerek yok bu forumda zaten çoğu kişi korsan Windows kullanıyor

Min 2000 lira verip sistem toplayip da isletim sistemine 200 lira veremeyenler. Ayip cidden. Bir yazilimci olarak su durumdan utaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

quote:

Orijinalden alıntı: WlSDOM

quote:

Min 2000 lira verip sistem toplayip da isletim sistemine 200 lira veremeyenler. Ayip cidden. Bir yazilimci olarak su durumdan utaniyorum.

Verecek paranız varsa verin arkadaşım.Ben korsancı değilim ki.Sadece işletim sistemine para vermem.200TL verilir mi gözünü sevim.Hadi 2000TL sisteme verdin bari işletim sistemini al diyorsun da.Her yerde herkez korsan kullanırken,ben orjinal Windows alınca kurtulacak mı Microsoft.Oyunların orjinal alınmasını desteklerim ama.Sonuçta orada bir emek var.Ha işletim sisteminde yok mu?Var.Ancak bana göre gerek yok.Paran varsa al kardeşim.Yada git linux kur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.