Şimdi Ara

işletim sistemi gelmeden reset atıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar... makinam işletim sistemini yüklüceği sırada reset atıyor... sorunun ram dan kaynaklandığını düşünüyodum.. yeni ram aldım ama yinede sorun çözülmedi...

bu iş için önerisi olan varmı ?

• sorun zaten ram de olamaz dı nerden öğrendiysen yanlış öğrenmiş gereksiz masraf yapmışsın donanımsal olarak şu sorunlar olabilir anakart ta problem olabilir temasızlık vb powerr supply da sorun olabilir ama sanmam anakartta varsa sorun vardır yazılımsal olarak bana bir kere olmuştu bir driver yükliyim dedim res attı windows başlamadan res çekti hep kendine f8 e basıp güvenli modda açıp sildim sende belki bu tarz birşey yapmışsındır denersen düzelebilir. donanımdan çok anlamam anakart gibi ama emin değilim
  • daha önce benimde başımdan böyle bi olay geçti,winoptimizer diye kayıt düzenleyici ile bişeyler sildim gereksizdir diye sonra restart attım pc aynen dediğin gibi windows yazı geldiğinde reset atıyordu,çözüm olarak f8'e basıp güvenli kipte sistem geri yükleme yaptım sorun haloldu
  • windows gelmiyor +

suse 9.3 pro kurulu işlerim sistemi olan HDD demde aynı problemi yaşıyorum...

ba$ka çözüm önerisi olan ?
  • başka önerisi oaln yokmu ?
  • Başka bir power supply ile dene bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

Başka bir power supply ile dene bence

herşeye güç geliyo ama... sence neden ilk güç geldikten sonra kesinti yapıyoki?

yani işletim sistemi yüklenceği sırada reset atması ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kn0ck0ut

quote:

güç geliyor evet ama voltajlar psu gücü yetmediği zaman dalgalanıyor ve düşüş oluyor yani stabil bir voltaj veremiyor.sonuç restart oluyor..Kaliteli bir psu ile denemelisin bence..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kn0ck0ut

quote:

güç geliyor evet ama voltajlar psu gücü yetmediği zaman dalgalanıyor ve düşüş oluyor yani stabil bir voltaj veremiyor.sonuç restart oluyor..Kaliteli bir psu ile denemelisin bence..

tamam denicem bunuda....

peki sence anakart yada CPU dan olmuş olabilirmi???

• Evet arkadaşların Power Supply tahmini bence de doğru.Sonuçta işletim sistemine gelene kadar çok fazla bir işlemci/ram/ekran kartı ihtiyacı olmuyor ama windows servisleri yüklendikçe sistem kaynaklarının güç ihtiyacı artıyor.
    Aklıma anakart ihtimali de gelmiyor değil.Çünkü aynı belirtileri benim eski anakartım yapıyordu ve kapasitörlerinin şişmesinden dolayı bu hatanın oluştuğunu anlamıştık.
    İnşallah power'dandır.Anakart ihtimali daha tuzlu malum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.