Şimdi Ara

işletim sisteminde soyle bır hata alıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bazı programları acarken assagıdakı gıbı bır hata alıyorum bunun nedenı ne olabılır.resımdekı programlar acılmayanlardan bazıları.acaba bır dosya felanmı eksık format demeyın ama 1 hafta olmadı cunkı formatlayalı ılk oncelerı sorun yoktu ama su 1 tb harıcı seagate aldıkdan sonra normal mause bıle duraklamaya arada takılmaya basladı bunların nedenı ne olabılır bazı programlarda acılıyo ama ıslem yapacagım sırada onemlı bı hata deyıp proyu kapatmamı ıstıyo vede kapatıyo.bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

işletim sisteminde soyle bır hata alıyorum !!

• virüs olabilir bide sistem geri yükleme yapabilirsinn..
  • sistem geri yükleme kapalıymıs daha yenı actım ve 1 subat dan oncesı yok ne yazıkkı
    sua k-lıte codec ı yıne kurdum 2 kere calıstı sımdı yıne aynı hata sanırım yıne temızz bı format ıstıyo :(

• dostum ben biraz araştırdım bu bir virüsten kaynaklanıyor ve virüsünde adı W32/Parite-B imiş istersen bi sistemini tarat bak bakalım bunu bulacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: paradoxIST

dostum ben biraz araştırdım bu bir virüsten kaynaklanıyor ve virüsünde adı W32/Parite-B imiş istersen bi sistemini tarat bak bakalım bunu bulacakmı

aynen dogru formatladım ilginize tesekkuler arkadaslar.

formattan once ılk KIS denedım acılmadı pc daha sonra N360 denedım yıne olmadı en guzelı dedım format bılgınıze.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.