Şimdi Ara

İŞLETİM SİSTEMLERİ ÇOK PAHALI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar, internetten baktım windows 8 400 küsür tl. Şimdi diyelim benim 2000 tl bütçem var, sıfır pc toplayacağım. O zaman 1600 tl ye sistemi toplayıp, 400 tl işletim sistemine mi vereceğim ben? Bunun başka bir yolu yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerlamarel -- 14 Mayıs 2015; 20:30:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baska bir yol?
    Para vermeden almak mı? veya korsan kullanmak mı?

Windows yüklü PC satın alırsın olur biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Baska bir yol?
    Para vermeden almak mı? veya korsan kullanmak mı?

Windows yüklü PC satın alırsın olur biter..

Yani topladığım sistemin yanında bir de işletim sistemi alacağı zöyle mi? Neyse alacağız artık, korsan kullanmam.

• Öğrenciysen dreamsparktan bedava 8.1 al.
  • Orası sana kalmış bir şey istersen korsan kullan yada istersen orijinal tabiki korsanı kınıyoruz ama malum fiyatlar
  • shiftdelete.net de bi eleman 25 liraya satıyordu hala satıyor mu bilmem ben aldım 25 liraya win 8.1 lisanslı yaptım sıkıntısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomaN_JanissarY78

Yahu arkadaşlar, internetten baktım windows 8 400 küsür tl. Şimdi diyelim benim 2000 tl bütçem var, sıfır pc toplayacağım. O zaman 1600 tl ye sistemi toplayıp, 400 tl işletim sistemine mi vereceğim ben? Bunun başka bir yolu yok mudur?

Hocam ben çok çare aradım ama bulamadım. Ya korsan kullanıp risk alacaktım ya da paya veyip dividi alacaktım. Ben de gittim paşa paşa 220 tl verip w7 home Basic aldım. Ha diyeceksin ki neden w7 home Basic? Sebebi şu : bana yetiyor kanka :) aero gibi bir takıntım yok en basitiyle... Her oyunu oynayabiliyorum. İHTİYACIM OLAN her programı kurabiliyorum. Daha ne olsun! Ayrıca w8 in arayüzü yüzüklerin efendisindeki ork'lardan daha çirkin...
    Lisanslı yazılım kullanmayı sana ve şahsında tüm forumdaşlarıma öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 15 Mayıs 2015; 3:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-81-single-language-64-bit-turkce.html#yorumlar

Yani ben sistem toplarken bir de bunu alsam, rahtlıkla kurabilirim değil mi?

• Yess
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-81-single-language-64-bit-turkce.html#yorumlar

Aynen öyle. Yanlız almadan önce sor bakalım sadece işletim sistemi veriyorlar mı? Çünkü bazı işletim sistemi dvdlerini yeni bir pc alırsan veriyorlar. Ben almaya çalışırken bana öyle dediler çünkü..

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-81-single-language-64-bit-turkce.html#yorumlar

Çok erken davranıyorsun seneye ne olur bilinmez ayrıca 8.1 devri bitti yazın Windows 10 çıkacak

• Dreamspark dururken windowsa para verilmez.

• Pekala, bekleyelim bakalım.

• Aslında bundan sonra fiyat konusu pek sıkıntılı olmayacak gibi çünkü Windows 10 ve sonrası muhtemelen sürekli yükseltme şeklinde olacak.
  • Toplama kasa yerine tek marka kasaları alabilirsin. HP nin DELL in Pro2000 in kasaları mevcut. İşletim sistemini bu sayede daha ucuza alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim sen kurumsal bir şirketmisin yok değilsin, bilgisayarı evde kullanacaksın ne diye 400tl bayılıyorsun işletim sistemine kurumsal olsan mecbur alacaksın çünkü microsoft 6 ayda bir kontrole geliyor, evine gelebilecek bir durumu yok.

Yükle korsan gitsin.
  • Bkaakco, kardeş ne demek istediğini tam anlayamadım.

Yabgu Emre, aaah kardeş ah. Hazır kasalardan çektiğimi bir ben, bir Allah bir de hazır kasa kullanmışlar bilir.

Str0ke, kardeş sana duyduğum birkaç şeyi söyleyeceğim, doğru mu bilmiyorum. Korsan işletim sistemi yükleyince, galiba sistemin hata verip sürekli çökme olasılığı varmış. Bir de hackerlar daha kolay el koyabiliyormuş. Başta dediğim gibi, duyduklarımı söylüyorum. Haa bu arada, ben bu sistemi seneye bu aylarda toplayacağım, o zaman ne olur bakacağız artık...

• Hackerların da isi gucu yok senin benim gibi milyonlarca sıradan kullanıcının bilgisayarını hackleyecek?
    Bu en son gecen aylarda dosyaları şifreleyip para isteyen hacker kaç tane korumalı ve orjinal sisteme girdi?
    Boyle dedikodulara itibar etmeyin
    Ne windows çöker ne de haclenirsiniz
    Siz tedbir aldıktan sonra hiç bir şey olmaz merak etmeyin
  • Hayatım boyunca hiç orjinal lisanslı yazılım kullanmadım bi sıkıntısınıda görmedim şimdiye kadar. Sıkıntı yoooook :)
  • Windows'a bağımlı olan bir yazılım kullanmayacaksanız LinuxMint kurun. Antivirüs ve işletim sistemi paranız cebinizde kalsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.