arkadaşlar objectdock'a yerel disk d'yi veya herhangi bir klasörü eklemek istiyorum nasıl yapıcam ?
Eklemek istediğin şeyi tutup/sürükleyip objectdock'un programlarının arasına atman yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: deeja
quote:
Buda Benim Masaüstü Arkadaşlar
suan evimde değilim ama o xion audio player arkadasımhttp://xion.r2.com.au/ bu siteden yükleyebilirsin yukarda da skins yazar ordan bulabilirsin indirdiğin skin i player a sürükle değişiyo zaten çok güzel skinleri var bu oynatıcının tavsiye ederim
Teşekkürler :)
Çok güzel temalar var ya canım çekti...
ah şu sistemi bi yenileyebilsem
quote:
Orjinalden alıntı: B_A_R_I_S
Arkadaşım masaüstü resmin güzel paylaşa bilirmisin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabahzabah -- 14 Temmuz 2009; 21:47:16 >
Hocam bu xion programı windows 7 de sorun çıkartıyor çalmıyor bazen... Sendede yapıyormu acaba öyle?
quote:
Orjinalden alıntı: burakoruc
Buyrun
iyi günler acaba başlat çubugunu nasıl yaptınız ben biraz ugrastım ama yapamadım ilgilinersiniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: kcbilir
ustam gadged'in adı nerdir nerden buldun paylaşırmısın
quote:
Orijinalden alıntı: zabahzabah
quote:
Orjinalden alıntı: B_A_R_I_S
Arkadaşım masaüstü resmin güzel paylaşa bilirmisin?
Bu da benim masaüstü farkı bir tema yok ama masaüstü resmim yeter
@tcan
seninki çok güzelmiş wallpaperı paylaşabilirmisin
arkadaslar benim 2 bilgisayarımda da hava durumu olayı birden bozuluverdi sanırım 1 2 hafta oldu hala aynı yukarıda da bir arkadas belirtmis fakat cozumu yok
bu da benim masaüstüm henüz ayrıntıya kaçmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Tulû
sol alttaki simgeleri nasıl o hale getirdin analtırmısın?
Tema paketleri kasiyor pc yi. Yoksa çok güzel tema lar varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Cyborgx Tabi buyur
Resim süpermiş
quote:
Orijinalden alıntı: RONSPY
quote:
quote:
Buda Benim Masaüstü Arkadaşlar
suan evimde değilim ama o xion audio player arkadasımhttp://xion.r2.com.au/ bu siteden yükleyebilirsin yukarda da skins yazar ordan bulabilirsin indirdiğin skin i player a sürükle değişiyo zaten çok güzel skinleri var bu oynatıcının tavsiye ederim
Teşekkürler :)
Beni Winamp'dan kurtardıgın için teşkkürler hem az yer kaplıyor hemde süper skinleri var aynı skin'i buldum birde arka planı verirsen çok sevinirim
Full HD Win7... Yeni monitör yeni arka plan...
buda benımkı
rainmeter başlangıçta açılmıyor benim nasıl düzeltebilirim? about-check for update on startup seçenegi de işaretli