quote:Orijinalden alıntı: soulcubee quote:Orijinalden alıntı: Furkan* üst konuluktan inmesini istiyorum aynen bende Bende..
quote:Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ quote:Orijinalden alıntı: soulcubee quote:Orijinalden alıntı: Furkan* üst konuluktan inmesini istiyorum aynen bende Bende..
quote:Orijinalden alıntı: X.s.@.r.i.o Buda benim masaüstü deviantart daki arkadaşinki gibi oldu :) X.s.@.r.i.o çok güzel olmuş masaüstün. Kullandığın rainmeter skinlerini söylermisin
quote:Orijinalden alıntı: Tatanka54 Arkadaslar Winanmp Skinlerine müzik ekleyemedim.Yardımcı olursanız Sevinirim nasıl ekleyemediniz anlamadım Resim alabilir misiniz ?
Çoğu kişinin aynı görüşte olması sebebiyle konu üst konuluktan indirilmiştir. Kilitlensin istiyor musunuz ?
quote:Orijinalden alıntı: Owl City. quote:Orijinalden alıntı: Tatanka54 Arkadaslar Winanmp Skinlerine müzik ekleyemedim.Yardımcı olursanız Sevinirim nasıl ekleyemediniz anlamadım Resim alabilir misiniz ? Hallettim Usta Saol İlgilendiğin için
Buda Benim Masaüstüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatanka54 -- 4 Mayıs 2010; 13:41:02 >