Şimdi Ara

Ismail Kartal benim gözümde bitmiştir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfallen

Geçen hafta en iyi İsmail'di, gerçek teknik direktör olduğunu kanıtlamıştı noldu Gerçekten ülkemiz insanını anlamak çok zor. 1-2 hafta önce yeğe göre sığdıramadığımız insanları şimdi yerin dibine sokuyoruz. Dün Galatasaraylılar bugün Fenerbahçeliler. Bari sene sonunu bekleyin en azından şampiyon olamadığı için eleştirirsiniz. Şimdi sene sonu şampiyon olursa ne olacak? (tabi olamayacaksınız orası ayrı )

Yav he he

Şöyle ortaya, belirsiz bi kesime yönelik laf söyleyip de kaçanlar yok mu, asıl sizi anlamak zor. Kimmiş o İsmail kendini kanıtladı diyen, İsmail'i bağrına basanlar bi getirsene mesajları, konuları biz de okuyalım. Şu konudan dahi anlayabileceğin üzere İsmail sene başından beri istenmiyor bu takımda, kimsenin onayladığı da yok kendisini.(GENEL KİTLENİN GÖRÜŞÜ OLDUĞU ÜZERE) Şayet İsmail'i beğenen, kabul edenleri gördüm ben var öyle insanlar diyorsan da, oranla bakalım bir genele, yüzde kaçlık kısım senin işaret ettiğin şekilde düşünüyor? Olmadık yerlerinizden element uydurup da ortalığı karıştırmaya kalkmayın şurada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Lütfen iyi gün taraftarlığı yapmayınız şuanda burdaysak onun sayesindedir

Ismail Kartal benim gözümde bitmiştir

Gözlük 10 numeroo olmuşta sapını unutmuşsun

• Daha düne kadar kendine dahi diyen eagle reyize ne oldu böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yensek cok guzel olurdu 2.olurduk gs ye 2 puan fark atardik bjk de pisikolojik olarak endise ile gelirdi maca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail kartalla zor çok zor adam geniş açılı düşünemiyor..... trabzon akhisar konya gençlerbirliği toplam 12 puan kayıp 50+12 62 puan yapar en yakın rakibinden şuanda 8 puan fark yapması demek .... rahat rahat şampiyonluk demekti.....

forvetler formsuz belli ozaman teknik direktörsen çare yaratacaksın.

gerekirse

alper webo diego forvet yapacaksın

emenike kuyt sowu yedekte oturtacaksın......meirelesi neden kullanmazda selçuk şahini kullanır....

+ismail kartal yumuşak bir teknik adam sert olmadığı için oyuncular ehli keyif takılıyolar... disiplinli sert idmanlarda oyuncuların canını cıkaran teknik adam lazım....

oyuncular salmış sow göbekli emenike gidemiyor kuyt yaşlılıktan mıdır gidemiyor... takımda çalım atıpda adam geçen oyuncu kim var

alper caner gökhan dışında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.