Şimdi Ara

İsmail YK'dan 90 60 90(bombabomba)!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmail YK'yı pek sevmem..Kekoluk olarak görülmekte o bakımdan biraz..Bombabomba nokta kom'u çok beğendiğimi belirtmeden geçemeyeceğim..Alternatif Pop olarak kimsenin yapmadığı parçaları yapıyor o süper!Rnb giriyor,Pop'a dönüyor sonra Rap yapıyor falan..Aradaki o erkek sesi de süper komedi..Kızın sesi de çok mükemmel..Nakarat çok Sexxy BOMBA!Albumdeki diğer parçaları pek beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim..Bi "Tıkla,Şappur Şuppur" 'u severim..Ne varsa çıkış parçasında var zaten..Sizin fikirleriniz..

• ismail y.k. = gereksiz bir insan
  • Bencede Ama 90 60 90 heryerde insanda bi tebessüm oluşturma bakımına güzel bi parça..Yoksa bencede Kekoluğa gerek yok..
  • YA İsmail yK nın albümünü dinledim güzel şarkıları var dediğiniz şarkıda hiç fena değil bombabomba.com:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraygen

ismail y.k. = gereksiz bir insan

Ona hayran(!) olan insanlar kadar değil en azından ama kesinlikle Türk popçuları gibi o da bir APTAL.

Sözüm meclisten dışarı...

• sacmalamayın yaa ne dıyosunuz sız!ismail yk gıbı kalıtesız muzık yapan bı ınsan asla gormdeımm dalgamı gecıo anlamdım nedır o ya bombabomba yok 90 60 90 sacmam sapannn
  • Komediyen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CZN Burak Boyu 1.96 Olması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gülüyor,eğleniyoruz arkadaşlar. neden ismail yenikaramürsele bir pavorotti olmadığı için kızıyoruz.adam yeryüzüne gönderilme sebebini biliyor en azından... saçmalamak...herkes mantıklı konuşmak zorunda değil ki ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

quote:

Orjinalden alıntı: koraygen

ismail y.k. = gereksiz bir insan

Ona hayran(!) olan insanlar kadar değil en azından ama kesinlikle Türk popçuları gibi o da bir APTAL.

Sözüm meclisten dışarı...

Senin kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Eğer aptal olan biri varsa o da sensin.

• Arkadaşın avukatlığını yapmak gibi olmasın ama...Bir üst satırdaki yazılanlar ne yazıkki gerçekler.Hakaret değil.Bu Türkiye'nin şuan içinde bulunmuş olduğu durumdur.
  • Saçma sapan bir parça.içerigi berbat birsey.sırf para kazanayım derken kendini de rezil etti.
  • Gereksiz biri dinleyenler tepemize cıkardı bunları
  • şarkı sözleri biraz garip oluyo ama yinede güzel söylüyo 90-60-90 şarkısıda oldukça güzel
  • bu adam bunalım parcaşarı gusel soluyoo.) ama bu albumdeki bikac parca kotu olmuss
  • splen ? benim tanıdğım splen misin
  • bu klipteki oynayan kızlar (şu bi kaç sene önce çıkan şarkısı vardı neydi o yaa) o klipdeki kızlar mı acaba??
  • şaklabanın önde gideni.yaptığı şey neyse artık hiç bir anlam veremiyorum.bunu dinleyipde kendinden geçenlerde beni çok güldürüyor.sanki bir komedi filmindeymiş gibi.
  • ewet aynen katılıorım arkasda kendını rezıl edıo sırf para ıcın sacma sapan bısey bıde bunu ıı guzel dıynler yokmu.belkı aptal deılde ısmalıl yk cok zekı o ınsanların uzerınden cok guzel para kazanıo?????
  • ne idügü belirsiz şahşiyet,insana benzeyen uzaylı falan filan.Şarkılarıda tam damarlık

bi anlam veremiyorum kendisine şarkısına acaba dünyaya geliş anlamı nedir ama Allah belanı versin şarkısını Nobreye armagan edeyim...
  • lan bı kanal da bu adam için unlu rock çı dedıler ya koptum .....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.