İsmail YK'yı pek sevmem..Kekoluk olarak görülmekte o bakımdan biraz..Bombabomba nokta kom'u çok beğendiğimi belirtmeden geçemeyeceğim..Alternatif Pop olarak kimsenin yapmadığı parçaları yapıyor o süper!Rnb giriyor,Pop'a dönüyor sonra Rap yapıyor falan..Aradaki o erkek sesi de süper komedi..Kızın sesi de çok mükemmel..Nakarat çok Sexxy BOMBA!Albumdeki diğer parçaları pek beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim..Bi "Tıkla,Şappur Şuppur" 'u severim..Ne varsa çıkış parçasında var zaten..Sizin fikirleriniz..
ismail y.k. = gereksiz bir insan
quote:
Orijinalden alıntı: Bosphorus2000
Bencede Ama 90 60 90 heryerde insanda bi tebessüm oluşturma bakımına güzel bi parça..Yoksa bencede Kekoluğa gerek yok..
quote:
Orijinalden alıntı: No_one_
Bencede Ama 90 60 90 heryerde insanda bi tebessüm oluşturma bakımına güzel bi parça..Yoksa bencede Kekoluğa gerek yok..
Alıntıları Göster
YA İsmail yK nın albümünü dinledim güzel şarkıları var dediğiniz şarkıda hiç fena değil bombabomba.com:)
quote:
Orijinalden alıntı: Bosphorus2000
quote:
Orjinalden alıntı: koraygen
Ona hayran(!) olan insanlar kadar değil en azından ama kesinlikle Türk popçuları gibi o da bir APTAL.
Sözüm meclisten dışarı...
quote:
Orijinalden alıntı: ssaamm
quote:
Ona hayran(!) olan insanlar kadar değil en azından ama kesinlikle Türk popçuları gibi o da bir APTAL.
Alıntıları Göster
sacmalamayın yaa ne dıyosunuz sız!ismail yk gıbı kalıtesız muzık yapan bı ınsan asla gormdeımm dalgamı gecıo anlamdım nedır o ya bombabomba yok 90 60 90 sacmam sapannn
quote:
Orijinalden alıntı: 10fb
sacmalamayın yaa ne dıyosunuz sız!ismail yk gıbı kalıtesız muzık yapan bı ınsan asla gormdeımm dalgamı gecıo anlamdım nedır o ya bombabomba yok 90 60 90 sacmam sapannn
Alıntıları Göster
Komediyen..
Gülüyor,eğleniyoruz arkadaşlar. neden ismail yenikaramürsele bir pavorotti olmadığı için kızıyoruz.adam yeryüzüne gönderilme sebebini biliyor en azından... saçmalamak...herkes mantıklı konuşmak zorunda değil ki ....
quote:
Orijinalden alıntı: ssaamm
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
quote:
Senin kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Eğer aptal olan biri varsa o da sensin.
quote:
Orijinalden alıntı: @pi
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
quote:
Senin kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Eğer aptal olan biri varsa o da sensin.
Alıntıları Göster
Arkadaşın avukatlığını yapmak gibi olmasın ama...Bir üst satırdaki yazılanlar ne yazıkki gerçekler.Hakaret değil.Bu Türkiye'nin şuan içinde bulunmuş olduğu durumdur.
quote:
Orijinalden alıntı: Foilman
Arkadaşın avukatlığını yapmak gibi olmasın ama...Bir üst satırdaki yazılanlar ne yazıkki gerçekler.Hakaret değil.Bu Türkiye'nin şuan içinde bulunmuş olduğu durumdur.
Alıntıları Göster
Saçma sapan bir parça.içerigi berbat birsey.sırf para kazanayım derken kendini de rezil etti.
quote:
Orijinalden alıntı: Dussokagi06
Saçma sapan bir parça.içerigi berbat birsey.sırf para kazanayım derken kendini de rezil etti.
Alıntıları Göster
Gereksiz biri dinleyenler tepemize cıkardı bunları
quote:
Orijinalden alıntı: noss
Gereksiz biri dinleyenler tepemize cıkardı bunları
Alıntıları Göster
şarkı sözleri biraz garip oluyo ama yinede güzel söylüyo 90-60-90 şarkısıda oldukça güzel
bu adam bunalım parcaşarı gusel soluyoo.) ama bu albumdeki bikac parca kotu olmuss
quote:
Orijinalden alıntı: ismailucar
bu adam bunalım parcaşarı gusel soluyoo.) ama bu albumdeki bikac parca kotu olmuss
splen ? benim tanıdğım splen misin
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
splen ? benim tanıdğım splen misin
Alıntıları Göster
bu klipteki oynayan kızlar (şu bi kaç sene önce çıkan şarkısı vardı neydi o yaa) o klipdeki kızlar mı acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: tracy
bu klipteki oynayan kızlar (şu bi kaç sene önce çıkan şarkısı vardı neydi o yaa) o klipdeki kızlar mı acaba??
Alıntıları Göster
şaklabanın önde gideni.yaptığı şey neyse artık hiç bir anlam veremiyorum.bunu dinleyipde kendinden geçenlerde beni çok güldürüyor.sanki bir komedi filmindeymiş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: xBl@dEx
şaklabanın önde gideni.yaptığı şey neyse artık hiç bir anlam veremiyorum.bunu dinleyipde kendinden geçenlerde beni çok güldürüyor.sanki bir komedi filmindeymiş gibi.
Alıntıları Göster
ewet aynen katılıorım arkasda kendını rezıl edıo sırf para ıcın sacma sapan bısey bıde bunu ıı guzel dıynler yokmu.belkı aptal deılde ısmalıl yk cok zekı o ınsanların uzerınden cok guzel para kazanıo?????
quote:
Orijinalden alıntı: 10fb
ewet aynen katılıorım arkasda kendını rezıl edıo sırf para ıcın sacma sapan bısey bıde bunu ıı guzel dıynler yokmu.belkı aptal deılde ısmalıl yk cok zekı o ınsanların uzerınden cok guzel para kazanıo?????
Alıntıları Göster
ne idügü belirsiz şahşiyet,insana benzeyen uzaylı falan filan.Şarkılarıda tam damarlık
bi anlam veremiyorum kendisine şarkısına acaba dünyaya geliş anlamı nedir ama Allah belanı versin şarkısını Nobreye armagan edeyim...
quote:
Orijinalden alıntı: Stoonna
ne idügü belirsiz şahşiyet,insana benzeyen uzaylı falan filan.Şarkılarıda tam damarlık
bi anlam veremiyorum kendisine şarkısına acaba dünyaya geliş anlamı nedir ama Allah belanı versin şarkısını Nobreye armagan edeyim...
Alıntıları Göster
lan bı kanal da bu adam için unlu rock çı dedıler ya koptum .....