Şimdi Ara

Ismarlıyo platformu öğrencilerin zor zamanlarında yardımına koşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ismarlıyo platformu öğrencilerin zor zamanlarında yardımına koşuyor
    Öğrencilik yıllarının mali açıdan oldukça zorlayıcı şartlar yarattığını gören Ismarlıyo platformu, yardıma ihtiyacı olan öğrenciler ve yardım etmek isteyen hayır sever insanları bir araya getirmeyi amaçlıyor. 

Ismarlıyo nedir?

Kısa süre önce faaliyete geçen Ismarlıyo platformu, hayır sever insanların anlaşmalı noktalarda öğrencilere yiyecek, içecek, kuaför ya da oyun ısmarlamasını sağlıyor. Böylece fiziksel olarak bir arada olmasa da insanların birbirine destek olması mümkün hale geliyor. 

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 serisi için Blackmagic Camera uygulaması yayınlandı

Ismarlıyo bir nevi ilan sayfası gibi çalışıyor. Ismarlamak isteyen kullanıcılar sisteme girişini yapıyor. Kimlik doğrulaması yapan öğrenciler ise ilana davet göndererek ısmarlamaya talip oluyor. Kullanıcı da listeden seçim yaparak öğrenciye destek oluyor. 50’den fazla şehirde 300’den fazla kayıtlı işletmeye ulaşan Ismarlıyo uygulaması, mobil mağazalarda da üst sıralara yükselmeyi başardı. 

• Benim de öğrencilik dönemim çok zor geçti cebimde 5 liram yoktu. Kyk'da kalıyordum. Kahvaltıyı kykda öğle yemeğini okul yemekhanesinde akşam yemeği yine kykda yapıyordum. Para giden ve ihtiyaç olan şey yemek değil demek istiyorum.

Özellikle çalışan ve başarılı olmak isteyen bir öğrenci için en çok masraf oluşturan kitap paraları, fotokopi paraları varsa bölümüne göre (diş hekimliği-mimarlık vs.) gereken pahalı malzemeler. Kasan ve şarja bağlamadan çalışmayan laptopla ders çalışmaya çalışan bir öğrenciye akşam balık ısmarladığın için iyilik yapmış olmuyorsun. Buna ben vicdan 31'i diyorum. Yardım eden kendini tatmin etmiş oluyor ama aslında ettiği yardım öğrenciyi rahatlatacak bir yardım olmuyor.

Bırakın telefonu internet paketi yapacak parası olmayan öğrenciler var, sırf internete bağlanmak için rektörlüğün orda okul internetine girip işlerini hallediyorlar. Yani durumu kötü olan gerçek öğrenci için çok daha mühim ve bütçe ayrılması gereken yerler var. Durumu ortalama olup "kanka ahaha beleş döner yicez akşama brom" diyecek tiplerin kullanacağı ve yararlanacağı bir uygulama bu.
  • Taşıma suyu ile değirmen dönmez.

Apartmandan bozma üniversiteleri kaldırıp yerine mesleğini öğrenen nesiller yetişirse kendine yeten ülke olur.

• Benim de öğrencilik dönemim çok zor geçti cebimde 5 liram yoktu. Kyk'da kalıyordum. Kahvaltıyı kykda öğle yemeğini okul yemekhanesinde akşam yemeği yine kykda yapıyordum. Para giden ve ihtiyaç olan şey yemek değil demek istiyorum.

Özellikle çalışan ve başarılı olmak isteyen bir öğrenci için en çok masraf oluşturan kitap paraları, fotokopi paraları varsa bölümüne göre (diş hekimliği-mimarlık vs.) gereken pahalı malzemeler. Kasan ve şarja bağlamadan çalışmayan laptopla ders çalışmaya çalışan bir öğrenciye akşam balık ısmarladığın için iyilik yapmış olmuyorsun. Buna ben vicdan 31'i diyorum. Yardım eden kendini tatmin etmiş oluyor ama aslında ettiği yardım öğrenciyi rahatlatacak bir yardım olmuyor.

Bırakın telefonu internet paketi yapacak parası olmayan öğrenciler var, sırf internete bağlanmak için rektörlüğün orda okul internetine girip işlerini hallediyorlar. Yani durumu kötü olan gerçek öğrenci için çok daha mühim ve bütçe ayrılması gereken yerler var. Durumu ortalama olup "kanka ahaha beleş döner yicez akşama brom" diyecek tiplerin kullanacağı ve yararlanacağı bir uygulama bu.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısın ki eline sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gariban öğrenciler yerine, boş beleş kanzi tipler nemalanacak. Yardım ettiğin için de teşekkür etmek yerine, seni enayi yerine koyacaklar. Gerçi öğrencilik de artık boş. Okuyanların ancak %10’luk kesimi iyi bir bölüm ve üniversitede, gerisi sırf evden uzaklaşmak ya da öğrencilik deneyimi için okuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öğrenci yemek yiyecek diye orada adı fotoğrafı ve hangi okulda kaçıncı sınıfta olduğu yazacak mı?
    Muhtemelen bu ayın en çok ısmarlayan üyesi cart curt olayları da olacaktır.
    Niyetinizi bilmiyorum ama
    olmamış efendim, geçiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.