Şimdi Ara

iso

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iso dosyalarını nasıl cdye yazdırabilirim ve autorun olarak yapabilirim cd de

• Alcohol %120 programıyla yazdırabilirsin.Sırf iso formatı değil bin ,cue v.b dosyalarıda destekler.Yazdırdığın zaman otamatik autorun olur.Nero nun boyutuna oranla çok daha küçük.
  • boot cd yapmak içinde aynı programı kullanabilirmiyim
  • i can be yo hero NERObaby
  • peki nasıl hafiften anlatsana
  • Boot cd seçeneği yok galiba alcohol . Nero da yapabilirsin .
  • Bende ikiside var nero ve alcohol.Alcoholü kullanmaya başladıktan sonra neru nun yüzüne bakmaz oldum.Ayrıca sanal cd de yaratabilirsin yani cd ye yazmana gerek yok,cd ye yazdırmadan pc nin hafızasında tutabilirsin.Ayrıca boot cd yaratabilirsin.
  • @alaybaz83 Boot cd seçeneği nerede ? Bulamadım da.Alcohol ü genellikle image alırken kullanıyorum . Bir de bazı oyunları iso olarak image alırken bazı oyunları cue olarak alıyor. Ben hepsini iso olarak almasını istiyorum . Cd den mi kaynaklanan bir sorun bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

@alaybaz83 Boot cd seçeneği nerede ? Bulamadım da.Alcohol ü genellikle image alırken kullanıyorum . Bir de bazı oyunları iso olarak image alırken bazı oyunları cue olarak alıyor. Ben hepsini iso olarak almasını istiyorum . Cd den mi kaynaklanan bir sorun bu ?

jackosman, bendeki versiyon 1.9.5(build 3105).İmage alırken image making wizard a girip next dediğimizde karşımıza çıkan ekranın en altında image format diye bir seçenek vvar,burada 4 tane image türü var.Bunlar
    mds,ccd,cue ve iso.BUnlardan birini seçip almak istediğimiz image formatını seçebiliriz.Ayrıca yazmak istediğin image bootable ise yaktığın cd bootable olacaktır.
  • Tamam ben de onları diyorum . Bazen iso seçeneği çıkmıyor... Bazen çıkıyor. Mesela oyun cd sinin isosunu alamazken program cdsinin iso sunu alabiliyorum rahatlıkla. Bunun nedeni nedir ?
  • Dostum, bunun hakkında bi fikrim yok.Aklıma programın yazıldığı dilin iso formatını desteklemediği geliyor ama bilmiyorum.
  • Sen bütün oyun cdlerinin isosunu alabiliyor musun ? Eğer oyun cd si varsa bir dener misin ? İso sunu almana gerek yok . Sadece iso şıkkı çıkıyor mu ? Onu merak ettim.
  • is birt çeşit CD imajıdır... genellikle cue sheet üzerinden yazdırılır...

bootable yada olmaması farketmez...

bootable bir CD imajı alınmış ise yazdığın CD de bootable olur...

nero yu aç... open de.. iso yu göster.. ve yazdır hepsi bu...
  • Şimdiye kadar hiç bi oyunun imajını almamıştım şimdi denedim,senin dediğin gibi iso seçeneği yok.Ama bunun sebebi büyük ihtimalle oyunların yazıldığı programlama dili gibi
  • Tamam dostum çok sağolasın . Acaba dedim benim alcohol' de mi bir sorun var . Sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.