Ultraİso yu öneriyorum program kullanmanın daha sağlıklı olduğu görüşündeyim
Buyrun arkadaşlar size bir arkadaşımın hazırladığı .iso uzantılı dosyaların nasıl açılacağı ile ilgili görüntülü anlatımını veriyorum.İndirilecek dosya 4 mb ve sıkıştırılmıştır. Açık hali ise 6,18 mb dir ve ".exe" şeklindedir. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
ben 7.60 bg oyun indirdim ISO dosyasi ve bu dosyayi superiso poweriso deoman tools ve wirar programlarinin hic biriyle oyunu kuramadim bu konuda bana yardimci olabilicek varmi soyledikleriniz programlar icinde sadece 4 dosyayi gosteriyor bu dosyalar toplan 40 mb gibi bisey peki geri kalan kismini neden acamiyorum
Merhaba, WİNRAR varsa, İSO dosyasına sağ tıkla, ''arşıve ekle'' yi tıkla , bu kadar....Kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: OrangeHH
Deamon tools programını kullanabilirsin
+ power iso yu öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: oaygun
Bu kadar uğraşmaya ne gerek var. Sisteminizde winrar kurulu ise,açmak istediğiniz iso dosyasına sağ tıklayın buraya çıkar diyin olsun bitsin. Yani herhangi bir rar dosyası gibi... Çünkü iso dosyaları da bir nevi sıkıştırılmış dosyadır.
eyw.
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
quote:
Bu kadar uğraşmaya ne gerek var. Sisteminizde winrar kurulu ise,açmak istediğiniz iso dosyasına sağ tıklayın buraya çıkar diyin olsun bitsin. Yani herhangi bir rar dosyası gibi... Çünkü iso dosyaları da bir nevi sıkıştırılmış dosyadır.
eyw.
Bu bilgi sağlıklı değil! Bu şekilde iso dosyasını açabilirsiniz içinden lazım olan birtakım dosyaları alabilirsiniz ya da içini görebilisiniz o kadar.
Ancak, program ve ya oyun kurulumu yapılacaksa mutlaka kalıp dosyası olarak kullanılmalı yani ya cd/dvd ye kalıp olarak yazılacak yada deamon tools gibi bir program yardımıyla sanal sürücü olarak gösterilecek. Aksi halde sorun yaşatır kurulsa bile sağlıklı çalışmaz çalışsa bile cd isterse göstermekı lazım bu mümkün olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Snap!
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
quote:
eyw.
Bu bilgi sağlıklı değil! Bu şekilde iso dosyasını açabilirsiniz içinden lazım olan birtakım dosyaları alabilirsiniz ya da içini görebilisiniz o kadar.
Ancak, program ve ya oyun kurulumu yapılacaksa mutlaka kalıp dosyası olarak kullanılmalı yani ya cd/dvd ye kalıp olarak yazılacak yada deamon tools gibi bir program yardımıyla sanal sürücü olarak gösterilecek. Aksi halde sorun yaşatır kurulsa bile sağlıklı çalışmaz çalışsa bile cd isterse göstermekı lazım bu mümkün olmaz.
haklısın dota kuracaktım bir türlü açılmadı program şart galiba. saol.
İso dosyasını, sanal nero cd ye nasıl yükleriz, çıkarma var ama yükleme (mount image) yok?
quote:
Orijinalden alıntı: hayhan
İso dosyasını, sanal nero cd ye nasıl yükleriz, çıkarma var ama yükleme (mount image) yok?
Bu işaretli olsun
sürücü oluştu
ve burada image.nrg yerine sen iso dosyasını göstereceksin.
Daemon Tools indir ve kur işini görür.
@Snap! hocam teşekkürler, çok güzel anlatmışsın.Sağol