Şimdi Ara

İso Olmayan Bluray'e Altyazı Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptıysam okutamadım, görmüyor.Alet himedia q12.Bunu iso kalıbına falan mı çevirmem lazım acaba.Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 20 Ocak 2017; 23:14:5 >

• Up.
  • up.
  • Up :(
  • Aletiniz harici altyazıyı tanımıyormu? Eğer tanıyorsa Niçin eklemek ile uğraşıyorsun? Bende Q5ıı var BD leri BDISO ları hepsini çatır çatır oynatıp harici altyazıyıda tanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Aletiniz harici altyazıyı tanımıyormu? Eğer tanıyorsa Niçin eklemek ile uğraşıyorsun? Bende Q5ıı var BD leri BDISO ları hepsini çatır çatır oynatıp harici altyazıyıda tanıyor.

Hocam iso olanlarda görüyor.Harici altyazı tanıyor yani.İso olmayanlarda okutamıyorum bir türlü altyazıyı hangi klasöre attıysam olmuyor.
  • Peki başka BD yokmu elinizde deneme için tüm BD lerde de aynımı bir denemek lazım bende PIO 140 var örneğin TR altyazısı olmayan filmlerde sürekli hariciden izliyorum aynı zamanda Q5II dede oluyor hiç sorun çıkarmadılar.
  • quote:

Peki başka BD yokmu elinizde deneme için tüm BD lerde de aynımı bir denemek lazım bende PIO 140 var örneğin TR altyazısı olmayan filmlerde sürekli hariciden izliyorum aynı zamanda Q5II dede oluyor hiç sorun çıkarmadılar.

Sorunu şöyle çözdüm.En büyük boyutlu dosyayı tamamen ayrı bir yere atınca çalıştı ancak bunun kaliteye etisi olur mu o kadar dosya vardı BD klasöründe.Onlar gereksiz şeyler mi ? 32 GB oynattığım dosya.Hepsi birlikte klasördeyken 40 gb küsür geliyordu.
  • Kesinlikle Hiçbir kalite kaybı yaşamassın BD nin içindeki gerçek film dosyası odur zaten en büyük dosyadır ama bazen bu dosyalar çok parçalıda olabiliyor birkaç yıl önce beni çok uğraştıran GLADİATOR filmi gibi çok parçalı idi en son yaptım yani tek dosya haline getirdim ama bu seferde menüler çalıştı film çalışmadı. Örneğin bazı BD lerde hiç altyazı yoktur bu durumda benim PIO 140 harici altyazıyı görmüyor bende sizin yaptığınız gibi BD nin içindeki en büyük boyutlu M2TS dosyasını alıp isminide değiştirip altyazıyıda aynı isimde bir klasöre atıp MP de rahatlıkla izliyorum. Birde Belgesellerde aynı işlemi yaptım onlardada konular part part olduğu için.
  • quote:

Kesinlikle Hiçbir kalite kaybı yaşamassın BD nin içindeki gerçek film dosyası odur zaten en büyük dosyadır ama bazen bu dosyalar çok parçalıda olabiliyor birkaç yıl önce beni çok uğraştıran GLADİATOR filmi gibi çok parçalı idi en son yaptım yani tek dosya haline getirdim ama bu seferde menüler çalıştı film çalışmadı. Örneğin bazı BD lerde hiç altyazı yoktur bu durumda benim PIO 140 harici altyazıyı görmüyor bende sizin yaptığınız gibi BD nin içindeki en büyük boyutlu M2TS dosyasını alıp isminide değiştirip altyazıyıda aynı isimde bir klasöre atıp MP de rahatlıkla izliyorum. Birde Belgesellerde aynı işlemi yaptım onlardada konular part part olduğu için.

Teşekkür ederim hocam ilgilendiniz.Çözdüm çok şükür :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.