Şimdi Ara

ISOTREXIN Jel ve (Tetradox,Monodox)Kullananlar Buraya!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
66.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: erdembicirdi

Hocam her cilt doktor özelikle şu akne probleminin %100 tedavisi olmadığını söylüyor zaten.Şimdiye kadar hangi doktora gittiysem evet bunu duydum.Roaccutane iyi bir çözümmü belki evet öyle ama yanetkileri de 6 ay boyunca insanı bazen bezdirecek hale getiriyor.Ben 6 sene önce kullanmıştım ve tekrar etti.Yine kullanacaktım ama gözümle ilgili büyük sıkıntı oldu ve bıraktım.Şimdi alternatiflere yöneldim o yüzden.İşte burda da heralde o yüzdeyüz çözüm diyenler cazip gelir hale geliyor...Sadece kendim için demiyorum.Evet cazip gözüküyordu ama tam araştırma yapmadan ve incelemeden hiçbirşeye kesin çözer umuduyla atılmam.Size sormamın sebebi de bu.İstenen az bir meblağ değil...Peki kesin çözüm diye sunulduktan sonra insanlar tekrar aynı sorunla karşılaşıp onların karşılarına dikildiklerinde ne yanıt veriyorlar onu çok merak ediyorum...Büyük ihtimalle iki seansa daha ihtiyacınız var fln diyip yine aynı taktiği uygulayacaklardır :)

Zaten bunu bu şekilde söyleyebiliyorsa tekrarladığında da yüzü kızarmadan başka hayller satmasını bilecektir mutlaka yeni bir alet çıkmıştır ve o %100 geçiriyordur

Çok doğru diyorsun hocam =) Onların işi bu parayla hayal satmak...
    Hocam siz yatmadan son bir soru.İsotrexin brz fazla tahriş etti.Bir iki gün ara versem ve bepanthen kullansam (yağsız olanından tabi)b,r sakıncası olmaz değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Hocam her cilt doktor özelikle şu akne probleminin %100 tedavisi olmadığını söylüyor zaten.Şimdiye kadar hangi doktora gittiysem evet bunu duydum.Roaccutane iyi bir çözümmü belki evet öyle ama yanetkileri de 6 ay boyunca insanı bazen bezdirecek hale getiriyor.Ben 6 sene önce kullanmıştım ve tekrar etti.Yine kullanacaktım ama gözümle ilgili büyük sıkıntı oldu ve bıraktım.Şimdi alternatiflere yöneldim o yüzden.İşte burda da heralde o yüzdeyüz çözüm diyenler cazip gelir hale geliyor...Sadece kendim için demiyorum.Evet cazip gözüküyordu ama tam araştırma yapmadan ve incelemeden hiçbirşeye kesin çözer umuduyla atılmam.Size sormamın sebebi de bu.İstenen az bir meblağ değil...Peki kesin çözüm diye sunulduktan sonra insanlar tekrar aynı sorunla karşılaşıp onların karşılarına dikildiklerinde ne yanıt veriyorlar onu çok merak ediyorum...Büyük ihtimalle iki seansa daha ihtiyacınız var fln diyip yine aynı taktiği uygulayacaklardır :)

Zaten bunu bu şekilde söyleyebiliyorsa tekrarladığında da yüzü kızarmadan başka hayller satmasını bilecektir mutlaka yeni bir alet çıkmıştır ve o %100 geçiriyordur

Hocam siz yatmadan son bir soru.İsotrexin brz fazla tahriş etti.Bir iki gün ara versem ve bepanthen kullansam (yağsız olanından tabi)b,r sakıncası olmaz değil mi?

tahriş ediyorsa ya kullanma şeklin yanlıştır yada fazla sürüyorsundur, şimdilik birkaç gün ara vermende sakınca olmaz, iyileştikten sonra şu şekilde kullan, yüzünü musluk suyu ile hafif ıslat yüzün ıslakken çok hafif bir şekilde sür, sonuçta bu jellerin ana yapısı su olduğu için ıslak bir zemine daha kolay ve homojen sürülebiliyor böylece hem fazla ilaç kullanmamış oluyorsun hemde tahriş daha az oluyor.
    Bu arada görüşmeye gittikten sonraki bilgileri merakla bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

tahriş ediyorsa ya kullanma şeklin yanlıştır yada fazla sürüyorsundur, şimdilik birkaç gün ara vermende sakınca olmaz, iyileştikten sonra şu şekilde kullan, yüzünü musluk suyu ile hafif ıslat yüzün ıslakken çok hafif bir şekilde sür, sonuçta bu jellerin ana yapısı su olduğu için ıslak bir zemine daha kolay ve homojen sürülebiliyor böylece hem fazla ilaç kullanmamış oluyorsun hemde tahriş daha az oluyor.
    Bu arada görüşmeye gittikten sonraki bilgileri merakla bekliyorum

Hocam sorduğum iyi oldu bunu.Ben de tam aksine cildin kurumasını bekleyip o şekilde sürüyorum.Bol sürmüyorum , sadece bir film tabakası kadar ama deyim yerindeyse cildi kavurdu...Ama doktorum da kullanımla alakalı hiç bilgi vermemişti hocam =S
    Bundan sonra uygulamayı bu şekilde yapıcam.Umarım hafifle tahriş...Güneşi gördüğümüz şu günlerde de zaten doktorumun bu ilacın kullanımını durduracağını düşünüyorum...Artık neyle devam edilir bilmem.Ama iki inatçı akne dışında çoğunu sildi attı diyebilirim :) Belki de 4 hafta sonunda fln o inatçılarda gidiverir bellimi olur :)
    Hocam haftaya görüşme sonrası anında forumdayım.Herkesle paylaşıcam konuşulanları ....

• arkadaşlar bende ısotrexın kullanıyorum yanında nadixa krem ve nilera sabun verdiler okyanus olanından şimdiye kadar pek bi etki göremedim uzman doktor 6 ay kullan dedi 2 aydır kullanıyorum sabunla yıkayıp sonra ısotrexın srüyorum akşamları sabahlarıda yine sabunla yıkayıp nadixa krem sürüyorum fazla bi etki olmadı bekleyip görücez
  • mrb arkadaslar ben 6 ay aknetrent kullandım sonra doktor 2 ay daha kullanmamı soyledı son ayıma başlarken bana bide isotrexın verdi ilaçların bıttıgı zaman kullanıcan 3 ay boyunca dedı doktora ne için bu kremi verdiğini sorunca yuzunde sıvılce lekeleri var bu kremde lekelerı gidermek için dedi ben daha baslamadım ama baska sitelerdeki yorumları okuyuncakullanmaktan korkuyorum sizce nasıl bir ilaç kullanan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.