Robben topu alır rakiplerini bir bir çalımlayarak ilerler ve o anda spiker robben yerine robinho der... Ömer Üründül : Robinho bizi andı hahahaha
Maçın 70. dakikası durum 0 - 0 gidiyor.
Roben uzaktan bir şut çekiyor ve top falso alıp direkten dönüyor,işte o esnada....
- Spiker:Bu topun direkten dönmesi Hollanda'ya belki de kupaya malolacak.
- Ömer Üründül: Futbol çok enteresan bir oyun,Roben'in çektiği şutta top dönerek kaleye gitti.
- Spiker: Yani topun direkte patlaması topun suçu mu?
- Ömer Üründül: Öaaav,Roben topa kollektif vuramadı,vursaydı gol olurdu.
bu konu güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Harekât
-Robeni nasıl buldunuz?
-Evet...
E.A:Teknik direktör Robben'i oyundan aldı sayın üründül ne düşünüyorsunuz?
Ö.Ü:ıııhhh, evet, alabilir
spiker:Hollanda'nın 3 oyuncu değişikliğini nasıl buluyorsunuz ? ö.ü:Evet..
spiker:Oyundan kim çıkar sizce ? ö.ü:Valla..bilemiyorum
spiker:(maç penaltılara gider) evet, robben topun başında,robben vurdu ve casillas kurtardı, kupa ispanyanın ö.ü:woooohaleyyyyyyyyyyyyyyyyyy.Zuhahah ben demiştim İspanya kupayı alır diye ..Zaten David villa'da futbolu bilen bir forvet..
Spiker: Güzel goldü Üründül. Ö.Ü: Şahane
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
Robben topu alır rakiplerini bir bir çalımlayarak ilerler ve o anda spiker robben yerine robinho der... Ömer Üründül : Robinho bizi andı hahahaha
S. : David Villa'nın mükemmel şutu az farkla dışarı çıkıyor Ö.Ü.: Top kaleyi bulsa gol olabilirdi..
bu pek saçma gelmedi bana
quote:
Orijinalden alıntı: TRansilvania*
S. : David Villa'nın mükemmel şutu az farkla dışarı çıkıyor Ö.Ü.: Top kaleyi bulsa gol olabilirdi..
bu pek saçma gelmedi bana
Bunun saçmalığı bu yorumu hiç futbol bilgisi olmayan bir adam bile yapabilir. Vasatın vasatı bir yorum, o yüzden örnek :)
S:Yan hakemler nasıl bugün sayın üründül?
Ö.Ü.:Tabi.
s.:bence almanyanın kalecisi cok iyi ö.ü:sen öle diyosan öledir (duymayanlar olmayabilir cok kısık sesle söyledi)
Birde +30 metreden frkik kullanan oyuncular orta açmak yerine direkt kaleye şut atınca ömer abi delirior ve resitale başlıyor C.ronaldo'yu da bir maçta 3253*-694207*47 defa eleştirmişti sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: AmeLe_STaR
s.:bence almanyanın kalecisi cok iyi ö.ü:sen öle diyosan öledir (duymayanlar olmayabilir cok kısık sesle söyledi)
quote:
Orijinalden alıntı: Taylır Dördın
bu maçı alan kupayı da alır..
dün almanya maçında "sahaya insan girdi" dedi koptum babam niye gülüyor diye baktı resmen
Çok enteresan bu maçıda hakemler yönetiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
dün almanya maçında "sahaya insan girdi" dedi koptum babam niye gülüyor diye baktı resmen
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
Robinho Maçı İzliyonsa Onu Deil Ama Anasını Anacaktır Eminim