Bence dediğim gibi schuster'in eski öğrencisi olan uzun saçlı ikinci lig'te oynayan eleman gelcek ...
Kim o eleman?
Garcia
Sergio Garcia olamaz, daha yeni Espanyol takımıyla anlaşmış, 5 yıllık imzalamış
Sözleşme imzaladığını bilmiyordum .O zaman Altidore olma ihtimali yüksek
Altidore geliyo arkadaşlar kahin olmaya gerek yok bence.
Giuseppe Rossiyi alın bari Villarrealden
ispanya milli takımında oynayan LLORENTE yi alalım valla mükemmel transfer olur
quote:
Orijinalden alıntı: lastson59
Robinho barselona'da
Barcelona Javier Mascherano yu aldı
Kanoute keşke gelse ama Avrupa'da oynatabiliyor muyuz? Cl elemelerinde Braga maçında oynatıldı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Kanoute keşke gelse ama Avrupa'da oynatabiliyor muyuz? Cl elemelerinde Braga maçında oynatıldı mı?
Şampiyonlar ligi elemesınde oynasa bile uefa'da oynuyabılıyor.
ibrahimovic milan a kiralandı.david villa desen barca ya yeni gitti gelmez ki.madridden higuain yada forlan,agüero,reyes filanda olabilir.ispanyol alıcaz deselerdi torres diyecektim de oda liverpool da oynuyor gelmez karar veremedim şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00 ibrahimovic milan a kiralandı.david villa desen barca ya yeni gitti gelmez ki.madridden higuain yada forlan,agüero,reyes filanda olabilir.ispanyol alıcaz deselerdi torres diyecektim de oda liverpool da oynuyor gelmez karar veremedim şimdi
Hayal gücü de biryere kadar...
Schuster'in memleketinden gelecek siyahi bir santrafor... Almanya da olabilir İspanya da bilmiyorum. Gelecek vaadeden bir oyuncu gelecek arkadaşlar bir yıldız değil.
Daha Önce Luis Fabiano İle Görüşülmüştü Adam ı Tr ye Gelmek İstemiyordu Belki Tekrar Görüşmeye Gitmiş Olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: rq7_burak
ispanya milli takımında oynayan LLORENTE yi alalım valla mükemmel transfer olur
Aynen. Çok deli bi adam.
Llorente olursa gerçekten çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Llorente olursa gerçekten çok iyi olur
llorente gelse iyi olurdu ama sanırım bu ispanyadan gelecek denilen forvet rodrigo heralde(adam portekizden geliyor)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme